Casarse a Catalunya

Un amor eufòric i etern

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

En un preciós i assolellat capvespre de mitjans de juliol, la Pati i el Sergi van intercanviar els seus vots matrimonials i es van donar el “sí, vull” en una cerimònia impressionant.

La parella tenia clar que volia un casament especialment singular i ple d’emoció des del principi fins al final: tant és així, que els preparatius del gran dia van començar a primera hora del matí i la celebració va tenir la clausura oficial a les 5 de la matinada.

Molt d’amor i d’eufòria van envoltar els nuvis al llarg de tot el procés de preparació d’aquest dia tan especial, en què van voler comptar amb la inestimable ajuda de la professionalitat de la wedding planner Priscila Llorens.

La núvia es va allotjar a l’Hotel Santa Marta, on es va desplaçar l’equip de perruqueria i maquillatge liderat per Francis Molina, per aconseguir el look somiat.

Fotografia: Padilla Rigau

La Pati va lluir un vestit impressionant, llarg i vaporós, amb escot en ‘V’, tirants fins i detalls florals, brodats en tons beix i gris, a la zona del tors, que contrastaven amb la faldilla, senzilla i llisa. També va triar una capa llarga i vaporosa que la protegís de la brisa del capvespre de la Costa Brava. Un complement aparentment senzill, amb detalls a les mànigues a joc amb la part superior del vestit, però que coronava el magnífic look escollit. La Pati estava impressionant amb el seu elegant vestit que accentuava la seva bellesa natural, mentre que el Sergi estava radiant amb el seu vestit fet a mida.

Fotografia: Padilla Rigau

La cerimònia va tenir lloc a l’emblemàtic Convent de Blanes, un enclavament únic amb vistes privilegiades al passeig marítim de Blanes, on la Costa Brava inicia el seu magnètic siluetejat. Amb més de 200 convidats, els familiars de la Pati a l’esquerra i els del Sergi a la dreta, la cerimònia va tenir com a mestres de cerimònia l’Alex i l’Astrid, amics dels nuvis, així com la música que els va acompanyar, que també va anar a càrrec d’un altre amic de la parella, Pablo de Hakuna.

Tres cançons emotives van iniciar la cerimònia. Tres cançons que van acompanyar l’entrada de la mare de la Patrícia i del pare del Sergio i l’entrada del nuvi amb la seva mare, per, finalment, aixecant tots els convidats dels seus seients, donar entrada a la núvia, en companyia del seu pare.

Un cop finalitzada la cerimònia, en sortir del magnífic Convent, els convidats van ser sorpresos amb confeti i canons de pètals, que van crear un ambient màgic i encantat. Els nuvis van ser ruixats amb una pluja de pètals que va caure suaument sobre ells mentre caminaven junts amb les mans entrellaçades.

Fotografia: Padilla Rigau

L’aperitiu i el banquet posteriors a la cerimònia estaven decorats amb arranjaments florals a càrrec de Flores Navarro, elegants serveis de taula i un canviador de fusta. Del sostre queien heures verdes i llums que il·luminaven l’espai en tons suaus i donaven lloc a un ambient acollidor.

Del càtering se’n va encarregar Jubany, com sempre amb un menú exquisit i elaborat acuradament, que reflectia perfectament els gustos de la parella. Un detall graciós de l’organització del banquet van ser les gorres de capità i els noms dels convidats col·locats a la taula en forma de cabaneta, cosa que va fer riure tothom.

Després dels apassionats discursos de la Pati i del Sergi i els brindis dedicats per ells, va tenir lloc el lliurament de rams a les mares i àvies dels nuvis i, finalment, el primer ball de la Pati, primer amb el seu pare i després amb el seu, ja, marit.

Els focs artificials de color vermell, com la passió, van afirmar poèticament l’amor dels nuvis i van pintar un cel estrellat d’estiu. La festa va continuar a la discoteca, animada pel Dj Martí Puig, amb un candy bar, màscares divertides i pistoles de CO₂.

Fotografia: Padilla Rigau

Els nuvis afirmen que res d’això no hauria estat possible sense l’ajuda de la Priscila Llorens, que es va lliurar en cos i ànima a aquest projecte i va crear un autèntic casament showstopper.

El casament de la Pati i del Sergi va ser una bella celebració d’amor i compromís, plena de moments d’alegria, de tendresa i d’emoció. Va ser un dia que realment va capturar l’essència de la seva relació i l’amor que comparteixen, i va ser un honor per a tots els presents ser-ne testimonis. Un moment màgic, ple d’amor i felicitat, que els nuvis i els seus convidats recordaran durant anys.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.