Casarse a Catalunya

Els nostres preferits de Privee

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El Grup de Higar Novias ha presentat una veritable obra mestra amb la seva col·lecció PRIVEE, que fusiona amb elegància la costura i l’arquitectura en dissenys d’alta costura. 

La manera en què han pres els patrons més icònics i els han combinat amb les línies netes i modernes de l’arquitectura contemporània és una mostra de creativitat i visió excepcionals.

La col·lecció de núvia PRIVEE sembla ser un testimoniatge del diàleg constant entre la moda i l’arquitectura, i com tots dos mons poden influenciar-se mútuament. El resultat és una sèrie de dissenys variats que creguin un univers sofisticat, femení i contemporani, la qual cosa reflecteix una metamorfosi poètica entre l’alta costura i les línies pures de l’arquitectura moderna.

L’ús de teixits enriquits i jacquards monocolores és un toc notable que agrega textura i profunditat als dissenys. L’harmonia entre aquests teixits i les siluetes semitransparentes amb adorns de plomes crea una estètica única i captivadora. A més, la inclusió de teixits rics en pedreria, juntament amb detalls subtils de lluentor, ressalta l’atenció al detall i el luxe de cada disseny.

És evident que la col·lecció PRIVEE valora l’artesania i la confecció a mà, la qual cosa es reflecteix en cadascun dels dissenys. La dedicació a la costura i l’habilitat artesanal brilla a través dels patrons precisos i els acabats impecables, la qual cosa fa que cada vestit sigui una peça única i especial.

En conjunt, la col·lecció PRIVEE del GRUP HIGARNOVIAS sembla ser una celebració de la sinergia entre la moda, el disseny i l’arquitectura. Els dissenys que combinen elements de diferents disciplines creen una experiència única i emocionant per a les núvies que busquen un estil que reflecteixi la seva individualitat i sofisticació.

A continuació comentarem alguns dels nostres vestits preferits.

El vestit “Tallinn” ens encanta.Tota núvia que desitgi lluir en les seves noces un vestit únic i espectacular pel seu volumen.de la seva cort a la cintura flueix una àmplia faldilla amb capes de tul. El seu cos presenta un patró d’encaix amb pedreria molt romàntic i un escot en V. pronunciat en el davanter i l’esquena. Sens dubte un model trencador que cridarà l’atenció a tots els teus convidats.

El vestit “Tampico” serà sens dubte el somni de qualsevol núvia. Confeccionat en encaix de pedreria en color natura. presenta un talli sirena exquisit. Destaca pel seu delicat cos brodat amb pedreria. un detall de luxe que es llisca per la faldilla i que delinea la figura amb molt de gust. El seu escot en V profund li atorga un toc sexy. i els seus tirants aporten romanticisme. adornats amb cristall al llarg de tota l’esquena oberta. Un vestit glamurós i molt femení.

El vestit “Toulouse” complirà els somnis de les núvies més romàntiques. Confeccionat en pedreria i Jacquard. Llueix un talli sirena amb un cos texturat amb brodats de pedreria. L’escot vaixell es completa amb una màniga llarga il·lusió del mateix teixit i una esquena joia oberta. Aquest look es completa amb una sobrecola que se cenyeix en la cintura amb una llaçada. Un gran vestit que serà el gran protagonista en aquest dia tan especial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.