Casarse a Catalunya

Un casament sostenible

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La Ligia i l’Arnau no tenien una temàtica decidida per a la celebració, el que sí que tenien clar és que volien una boda a la muntanya.

Que fos emotiva i divertida, però alhora minimalista i sostenible, sense ser massa romàntica. La volien moderna.

Tot va anar fluint, a mesura que anaven contactant amb els diferents proveïdors i es van adonar que tots els escollits tenien un estil similar. El vestit que va triar la Ligia a Otaduy va ser un amor a primera vista i, després de contactar amb l’Esther Recuerda, la fotògrafa de la boda, tot es va anar posant a lloc.

Respecte a l’espai, tenien clar que volien fer-ho prop de Solsona, perquè l’Arnau es d’allà i així les seves àvies podrien anar al casament i gaudir d’aquell dia. A més, la Ligia ens comenta que sabien que els voltants de la naturalesa d’aquella zona no tenen res a veure amb el que pot aportar la ciutat. Van visitar un parell de llocs i de seguida van tenir clar que es casarien a Canalda, en unes masies rurals precioses amb unes vistes molt boniques.

Fotografies de Esther Recuerda

La Ligia comenta que treballar amb l’Esther Recuerda va ser meravellós. La núvia volia un estil de foto molt concret, una cosa minimal, amb una llum i una sensibilitat especials. I sabia que li costaria trobar-ho. Va estar molts mesos buscant, fins que va trobar l’Esther. Només confirmar-li la seva disponibilitat, ja va voler assegurar-se-la per a la boda. Ens comenta que té una mirada única. És molt creativa i molt atenta, i s’hi van trobar molt còmodes, tant a la prèvia com durant la boda. No en va els nuvis reconeixen que són molt tímids i els feia vergonya el moment de les fotos, però realment va ser molt íntim, molt proper… “Va sortir tot súper fluid”, comenta la Ligia. A més, van comptar amb un espai a Canalda preciós, amb una magnífica llum de posta de sol, unes vistes de postal i molt d’amor.

Fotografies de Esther Recuerda

Al final, aquell dia passa molt ràpid, són unes 12 hores plenes d’intensitat i d’emocions, i difícilment pots recordar-te de tot el que ha passat. L’Esther es va encarregar de capturar cada moment i, quan van rebre les fotos de la boda, no els va costar gens reviure-la. Sens dubte, va ser el moment més especial de la vida de la Ligia i l’Arnau, i compartir-lo amb ella el va fer encara més bonic. La feina i l’equip que van formar ella i la Cristina de Visual Bruma van ser el millor record que la parella guardarà mai d’aquell dia, i comenten que estan segurs que encara viuran alguna aventura més junts.

 

Ligia i Arnau, us desitgem molts anys de felicitat!

Fotografia Esther Recuerda

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.