Casarse a Catalunya

Fusionant art i joieria en creacions exquisides

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A l’univers enlluernador de l’alta joieria, Bagues Masriera brilla com una constel·lació única.

Amb una herència que es remunta al segle XIX i un compromís infrangible amb l’artesania i la innovació, la casa de joieria catalana ha captivat coneixedors de tot el món. Cada creació de Bagues Masriera és més que una joia: és una expressió artística que fusiona la bellesa amb la tradició, l’art i la història.

L’essència distintiva de Bagues Masriera rau en la seva habilitat per combinar l’esmalt amb gemmes precioses i metalls nobles, tot creant una simfonia de colors i formes que sorprèn. Cada peça comporta la signatura de l’esmalt, un art en si mateix que requereix precisió i paciència. Els mestres esmaltadors de Bagues Masriera han perfeccionat aquesta tècnica al llarg dels anys, atorgant a cada joia un toc de màgia que transcendeix les modes efímeres.

Les col·leccions de Bagues Masriera són capítols d’una història captivadora. Des de les formes florals inspirades a l’Art Nouveau fins als dissenys geomètrics moderns, cada col·lecció narra una història única a través de les pedres precioses i l’esmalt. Les seves creacions evoquen emocions i transporten els qui les porten a un món d’elegància i d’encant intemporal.

Encara que arrelada a la tradició, Bagues Masriera no tem abraçar l’evolució. La marca ha sabut adaptar-se als temps canviants sense comprometre’n la identitat artística. Els seus dissenys contemporanis mantenen l’essència de l’esmalt i el mestratge artesanal, infonent frescor a la joieria clàssica.

Cada peça de Bagues Masriera transcendeix el temps i les tendències passatgeres. Les joies de la marca no només són accessoris, sinó també obres d’art portàtils que transmeten un sentit de bellesa duradora. La marca ha forjat una connexió infrangible entre el passat i el present, creant tresors que es transmeten de generació en generació.

Bagues Masriera és més que una casa de joieria; és un testimoniatge de l’art i la passió que poden convergir en formes exquisides. A través del seu mestratge a l’esmalt i el seu compromís amb la qualitat, la marca ha deixat una empremta indeleble al món de l’alta joieria. Cada joia és una declaració d’amor per l’artesania i la bellesa, encapsulant l’essència de Bagues Masriera en un objecte que pot ser apreciat i admirat per generacions futures.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.