Casarse a Catalunya

Casaments a l’hotel Font de la Canya

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’Hotel Boutique Font de la Canya, situat a Avinyonet del Penedès, t’ofereix una experiència única en un entorn espectacular envoltat d’oliveres i vinyes.

La seva ubicació privilegiada es fusiona amb la bellesa natural de la regió per a brindar-te un ambient tranquil i pintoresc.

Amb un total de 8 habitacions, l’hotel et proporciona un allotjament acollidor i espaiós. Cada habitació està dissenyada amb calidesa i atenció al detall, creant un espai on et sentiràs com a casa durant la teva estada. A més, podràs gaudir de la serenitat del nostre meravellós jardí, el qual ofereix vistes panoràmiques de l’entorn circumdant i de les majestuoses muntanyes de Montserrat.

La ubicació enmig d’oliveres i vinyes no sols crea un ambient relaxant, sinó que també et brinda l’oportunitat de submergir-te en la bellesa natural de la regió vinícola del Penedès. Explora els voltants, descobreix els encants locals i gaudeix de la tranquil·litat que només un entorn com aquest pot oferir.

La cerimònia civil entre oliveres amb vista a Montserrat, el banquet enmig del jardí i la festa faran del teuc casament un dia màgic. L’Hotel Boutique Font de la Canya t’ofereix un entorn únic i exclusiu per a fer del teu casament un dia veritablement inoblidable. Aquest lloc es transformarà en un espai idíl·lic on podràs gaudir d’una festa de casament com mai abans. A més, comptaràs amb el servei de catering exclusiu proporcionat per Cal Blay, la qual cosa garanteix una experiència culinària excepcional.

La zona d’aperitius et permetrà delectar-te amb els nostres bufets més selectes i exquisida gastronomia, tot això acompanyat per unes vistes impressionants. Aquesta combinació perfecta entre sabors deliciosos i paisatges sorprenents afegirà un toc únic al teu gran dia, creant una experiència multisensorial inoblidable.

La sala de banquets, amb capacitat per a fins a 300 persones, està situada en un entorn privilegiat. La seva decoració mediterrània aportarà un ambient encantador i elegant, creant un escenari perfecte per a la teua celebració. Cada detall s’ha cuidat amb cura per a fer que el teu dia siga especial i únic en tots els sentits.

En resum, l’Hotel Boutique Font de la Canya et brinda l’oportunitat de viure un casament extraordinàri en un espai exclusiu. Des de la cerimònia entre oliveres amb vista a Montserrat fins als aperitius gurmet i la sala de banquets decorada amb estil mediterrani, cada aspecte del teu dia especial serà acuradament planejat perquè siga memorable i ple d’encant.

No sols es limita a ser un hotel, sinó que també es converteix en la teva millor opció per a l’organització d’esdeveniments corporatius. Amb una varietat de sales i recursos a la teva disposició, t’oferim un servei d’excel·lència per a satisfer totes les teues necessitats empresarials.

Les seves instal·lacions compten amb diverses sales dissenyades per a esdeveniments d’empresa, des de reunions executives fins a conferències i seminaris. Els enorgulleix oferir un entorn professional i ben equipat que s’adapta a diferents grandàries de grups i tipus d’esdeveniments.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.