Casarse a Catalunya

Maquillatge agosarat per a núvies

  Temps de lectura: 4 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

T’atreveixes a ser única i diferent?

Massa cops les futures núvies es troben molt ocupades tractant de triar el seu vestit ideal,  accessoris com les sabates, els anells, els detalls pels convidats … decidint si duuran vel, alguna bossa … tot això unit a tots els detalls dels que han de tenir el màxim control per tal què el gran dia sigui perfecte tal com sempre l’havien somiat porta a que molts cops deixin de donar la importància que pertoca al maquillatge que portaran, ja sigui perquè no estan acostumades a maquillar-se, potser perquè pensen que és un aspecte que no té gran rellevància o tal vegada perquè es troben tan estressades i ocupades que no s’han donat el temps de pensar-hi. 

Si tu ets de les que creus pertanyer a aquest club, no et preocupis, et posarem al dia de totes les tendències i tipus de maquillatge que li van millor al teu tipus de pell i, per descomptat, que s’acoblin als teus gustos, perquè aquest dia llueixis radiant la teva bellesa deixant a tots impactats.

T’aconsellem que el dia del teu casament no intentis maquillar-te tu mateixa ni tampoc deixis que algú inexpert ho faci, ja que el més fàcil és que no obtinguis els resultats desitjats. L’ideal és contactar amb un/a professional expert/a, què et podrà ajudar i donar els millors tips, aconsellant-te el maquillatge més adequat pel teu tipus de pell, el teu estil i el vestit que lluiras aquell dia.

Maquillatge natural

Aquest tipus és perfecte per a les dones que no els agrada anar molt maquillades en el seu dia a dia o que potser ni es maquillin i tan sols vulguin donar una mica de llum al seu rostre i sortir més maques a totes les fotografies del dia del seu casament

Aquest tipus de maquillatge s’ha tornat tendència en els darrers anys, ja que cada vegada les dones busquen veure’s més naturals al mateix temps que cuidar la seva pell.

Considerem que pel dia del casament no hauria de portar un maquillatge carregat de manera que un maquillatge natural és la nostra millor opció.

Et pots arreglar una mica les celles, deixant uns dies abans que creixin i que el gran dia puguin lluir esponjoses i perfectes. En el cas que tinguis poquetes pestanyes o siguin molt primes pensa també en la possibilitat de lluir pestanyes postisses per donar més obertura i llum a la teva mirada. Gairebé ni es noten.

Si tens pell clara, recorda que és molt sensible i has mantenir-la molt ben hidratada en tot moment, així com també hauràs de demanar al professional que et maquilli que utilitzi productes especials per a pell sensible, ja que pot ser que caldrà evitar productes que irritin la teva pell, el que per res del món volem.

Sens dubte la pell clara és un color que s’acobla a tots els tons d’ombra, de manera que, si aquest és el teu to, ets lliure de triar el que més t’agradi, encara que això sí, et recomanem que no triïs portar tons molt foscos que donin ombra al teu rostre. Alguns tons ideals són els roses, els liles o els préssec.

Una cosa que deus tenir present és que has de triar un to de llavis que vagi d’acord amb la ombra escollida, sense que sigui molt cridaner. Els tons roses, nude, préssec o fins i tot un cafè molt clar són molt indicats.

Pel que fa a pells morenes són molt especials ja que tenen una brillantor i un bronzejat natural que faran que no et calgui aplicar reafirmants. Alguns tons d’ombra que t’aconsellem per a aquest color de pell són els coure, els taronja, els préssec i alguns colors càlids, ja decidiràs amb el que et sents més còmoda.

Maquillatge de dia

En aquest tipus de maquillatge hi ha algunes característiques importants que has tenir en compte, com l’hora del casament, el tipus de vestit que faràs servir, el lloc en què es durà a terme, l’estil de la sala, així com la conceptualització de la teva celebració.

En aquest cas si el teu casament serà de dia i en un lloc obert com la platja o amb un estil campestre, l’ideal és portar un maquillatge natural i suau, què donarà llum al teu rostre. Tingues en compte  la temperatura a la qual estarà exposat el teu maquillatge ja que la temperatura i la transpiració poden fer  que hagis de estar retocant-te contínuament.

Si el teu casament és de dia, però en un lloc elegant, pots optar per un maquillatge en tons daurats, platejats o marrons, que donaran al teu look un aspecte veritablement glamurós, a més podràs acompanyar aquests colors amb un delineat negre. Junts faran un matx perfecte.

En aquest tipus de maquillatge, per res de món pots perdre de vista les celles i les pestanyes, ja que seran el principal atractiu de la teva presència, ni oblidis delinear les teves celles amb un color més fosc que el teu color habitual, fet que realaçarà el contorn del teu rostre.

Maquillatge de nit

Sens dubte aquest tipus és un dels més comuns, més carregats i més espectaculars, per alguna cosa el fan anomenar el “Look Glamour“. En la parpella mòbil et recomanem que incloguis brillantors clars en colors daurat o platejat, sens dubte aquest últim és el preferit ja que brillaràs i lluiràs la teva sensualitat al màxim. Pel que fa a tonalitats, els colors que estan tornant boges a totes són els negres, cafè xocolata i ultravioleta.

Per afegir una mica més de llum al teu rostre, al lacrimal pots utilitzar un color clar tipus nacre, d’aquesta manera s’il·lumina completament l’ull amb una espurna espectacular.

Finalment, la nostra recomanació pels llavis és portar un color fort però elegant.  Els tons vermells, negres o cafè quedaràn magnífics.

No oblidis afegir una mica de gloss!

Com a últim consell, no et tanquis en un sol tipus de maquillatge, atreveix-te a experimentar coses noves i a ser diferent, a fi de comptes tot depèn del teu estil i personalitat, la finalitat és que et sentis còmoda i irradiar felicitat, amor, seguretat i eufòria el gran dia del teu casament.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.