Casarse a Catalunya

Rellotge de compromís

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un regal únic que t’acompanyarà per sempre.

El compromís és un dels moments que tota parella recordarà per sempre. Sigui com sigui, el viuràs amb moltíssima emoció pel pas tan gran que fareu els dos com a parella. La cosa es posa seriosa i és important tenir clar què comporta i què vol dir el matrimoni. La unió de dues persones que romandran unides per sempre, si tot va bé. 

És habitual que el nuvi regali un anell a la seva parella per proposar-li matrimoni. Normalment es tracta d’anells amb un diamant central, tot i que, en aquest sentit, no hi ha res escrit i hi ha molts nois que innoven i opten per altres peces, com anells amb diversos diamants, amb maragdes, amb safirs… Fins i tot penjolls o arracades. La sorpresa i el detall és el que compta i el record serà per sempre!

Però, t’has preguntat mai què se li regala al nuvi quan es compromet? Cada vegada és més habitual que la parella celebri de forma oficial el compromís rodejat d’ambdues famílies. D’aquesta manera, tenen l’oportunitat perfecta per conèixer-se amb més profunditat i celebrar l’amor. 

Arriba el moment d’entregar els regals i la necessitat d’encertar es torna imperiosa. En el vostre cas, hi ha opcions com els rellotges o els botons de puny. Són tot un encert, ja que són les eleccions més pròpies i clàssiques amb què, amb tota seguretat, ningú fallarà. A més, podràs lluir-los el dia del casament i seran el complement perfecte amb què marcaràs la diferència. 

Només us caldrà una mirada per entendre-us, un somriure, un gest… Les paraules no són necessàries quan els dos us complementeu i compenetreu perfectament i sabeu l’amor i l’estima que us teniu. 

Tot i que segur que la teva parella coneix els teus gustos a la perfecció, mai estarà de més que puguis recordar-los-els. Quan gaudeixes i estàs a gust, el temps vola. Sents que el temps passa massa ràpid i fins i tot t’encantaria parar-lo. Per això valores encara més els moments que passeu junts. Un dels detalls que pot fer aquest regal molt més especial és el de poder gravar-lo amb les seves inicials o amb algun senyal que només vosaltres sapigueu què significa per fer-lo encara més únic. 

És important que el rellotge tingui una esfera ø 39 mm i així puguis lluir-lo com sempre has volgut. Existeixen un munt de firmes com TAG HEUER, OMEGA, Tissot, Rolex, Hamilton… De ben segur que la teva parella trobarà el rellotge adequat i aconseguirà sorprendre’t. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.