Casarse a Catalunya

Bodegas Sommos, molt més que un celler

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A Bodegas SOMMOS compten amb espais únics perquè el vostre dia especial es converteixi en un record inoblidable.

Sona com un lloc excepcional per a celebrar diferents moments del gran dia d’una parella. Oferir diversos espais singulars brinda als nuvis la possibilitat de triar l’escenari que millor s’adpti a les seves preferències i estil.

L’opció de donar el “sí que vull” a l’aire lliure amb vista als Pirineus o enfront del llac amb vista a l’impressionant edifici avantguardista del celler sona romàntica i pintoresca. Aquestes ubicacions naturals i escèniques agreguen un toc especial i memorable a la cerimònia.

A més, comptar amb sales d’esdeveniments àmplies i versàtils és un avantatge per a la resta de les celebracions. El fet que puguen albergar fins a 300 persones indica que el celler té la capacitat d’acollir casaments de diferents grandàries, des d’íntimes fins més grans i elaborades.

La versatilitat dels diferents espais també és un punt a destacar, ja que permet adaptar cada lloc a diferents moments de les noces, com la cerimònia, el banquet, el ball i altres activitats. Això assegura que cada moment sigui celebrat de manera especial i adequada a l’ambient que els nuvis desitgen crear.

El fet que el celler estigui obert a escoltar i fer possible les idees dels seus clients demostra el seu enfocament personalitzat i la seva disposició per a adaptar-se a les necessitats i desitjos de cada esdeveniment. Aquesta flexibilitat brinda als amfitrions la llibertat de dissenyar la seva celebració a mesura, la qual cosa assegura que cada esdeveniment sigui únic i especial.

L’opció de celebrar cerimònies entre les vinyes experimentals sona fascinant, ja que agrega un toc rústic i natural a l’ocasió. Aquesta ubicació ofereix un entorn encantador i pintoresc que segurament crearà un ambient màgic per a l’esdeveniment.

D’altra banda, la possibilitat de realitzar la cerimònia a la sala de les barriques del celler és una idea moderna i única. Aquest espai, sens dubte, afegirà un ambient diferent i sofisticat, especialment per a aquells que aprecien el món del vi i la seua elaboració.

Bodegas SOMMOS sembla ser el lloc perfecte per a celebrar esdeveniments especials, oferint una varietat d’opcions i espais per a adaptar-se a diferents estils i preferències. Ja sigui entre les vinyes o en les modernes instal·lacions del celler, cada esdeveniment es veurà realçat per l’encant del lloc i l’atenció personalitzada que brinda l’equip del celler.

A més, el Restaurant SOMMOS ofereix l’opció de celebrar grans banquets en el seu ampli i envidrat saló, amb vista espectaculars a les vinyes del celler. Aquesta combinació de gastronomia de qualitat juntament amb un entorn pintoresc i panoràmic segurament crearà una experiència inoblidable per als convidats.

L’enfocament a fer que cada celebració sigui única i especial és molt valorat, ja que assegura que cada esdeveniment sigui personalitzat segons els gustos i preferències dels amfitrions i els seus convidats.

En general, el Restaurant SOMMOS sembla ser un lloc perfecte per a gaudir d’una experiència culinària excepcional en un ambient encantador i amb vista impressionant. La combinació de bon menjar, entorn natural i atenció personalitzada segurament deixarà una impressió duradora en aquells que tenen l’oportunitat de gaudir de la seua proposta gastronòmica i celebrar moments especials en les seues instal·lacions.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.