Casarse a Catalunya

Un casament de conte. Andrea & Jan

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’Andrea i en Jan són advocats, tot i que ell va decidir deixar l’ofici per seguir la seva vocació literària i treballar com a editor. 

La parella va conèixer-se l’any 2011 a la Facultat de Dret. “Va ser una connexió instantània, de fet vam començar a sortir tot just tres mesos després, el dia del meu aniversari, al març del 2012”, recorda l’Andrea. 

Després de la pandèmia, 9 anys més tard, van viatjar a Roma, i l’Andrea ens explica que, quan viatgen, tenen el costum de comprar una ampolla de vi, dues copes i recórrer la ciutat nocturna fent una copa en els llocs més importants de la ciutat. Aquesta vegada no podia ser menys, i van sopar en un pizzeria de Roma, van començar amb la seva tradició al Coliseu, van continuar al Panteó i, finalment, a les tantes de la nit, van arribar a la Fontana di Trevi. “En aquest lloc tan especial, completament sols, en Jan va demanar-me per casar-nos. Era el dia del seu aniversari, el 17 de juny”. L’Andrea, com no podia ser d’una altra manera, va acceptar la proposta i de seguida van posar-se en marxa amb els preparatius. 

Fotografia: Serafín Castillo

Recorden els mesos previs al casament com una de les experiències més boniques que han viscut. Sempre havien tingut clar com volien que fos el seu gran dia: “seria una nit a l’aire lliure, sota la llum de les estrelles, les espelmes i llums càlides que il·luminessin un sopar al més estil italià amb tots aquells qui estimem”. 

En la preparació del casament, cada detall comptava. El blau és el color preferit de la parella, l’hortènsia la flor favorita de l’Andrea i les havaneres els encanten, així que un grup d’havaneres va cantar durant l’aperitiu i “Vestida de nit” quan van obrir el ball.

Fotografia: Serafín Castillo

L’Andrea no pot evitar recordar el procés de creació del seu vestit de núvia. “Ha estat un procés meravellós, en què en Santos va fer-me viure amb il·lusió i emoció tot el procés de creació del vestit. Sens dubte, una de les experiències més boniques de la meva vida”. 

Fotografia: Serafín Castillo

Una altra de les coses que no hi podia faltar i que havia de ser-hi present sí o sí va ser la passió d’en Jan per la literatura. “Vam decidir que, per totes les taules i pels racons, hi hagués llibres antics amb edicions precioses dels clàssics, combinades amb fotografies de moments especials de la nostra història. El seating plan, vestit de biblioteca amb catifa, butaques i, fins i tot, làmpada, va ser una estanteria carregada de llibres que, a més d’indicar el nom i la taula a la qual havien d’asseure’s els convidats, era el detall que s’emportaven: un llibre pensat específicament per a cadascun d’ells, amb una nota nostra a l’interior. A més, les taules portaven el nom de llocs imaginaris dels llibres preferits d’en Jan, des de Macondo (Cien años de soledad) a La Comarca (El Hòbbit). 

El dia del casament tots els somnis de l’Andrea i en Jan es van materialitzar. Va ser un dia que recordaran per sempre, en el qual tot va fluir de manera molt especial i emocionant. Desitgem que la felicitat i aquest amor de l’un per l’altre us acompanyin sempre!

Fotografia: Serafín Castillo

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.