Casarse a Catalunya

Les joies preferides de la Barbie

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Fa poc s’ha estrenat al cinema la gran esperada pel·lícula Barbie protagonitzada per Margot Robbie. 

Durant aquests dies hi ha hagut molta repercussió a les xarxes. També s’han fet virals diversos trends inspirats en l’estètica “Barbie”, looks, outfits, maquillatges i accessoris inspirats en ella. 

Avui parlarem d’accesoris que li podrien agradar a la Barbie, com les joies de Charms Dodo que ofereix Joieria Grau. Comentarem les nostres joies preferides. 

Començarem per l’anell “Cor Essentials DoDo”. 

L’anell cor d’or rosa amb robí i diamants sona com una bella i significativa joia per a dones. El fet que estigui dissenyat amb un cor en or rosa i decorat amb robins i diamants agrega un toc d’elegància i sofisticació. Al ser un símbol de l’amor, la força i el poder de l’amor, és un regal adequat per a ocasions especials com a aniversaris o compromisos.

L’elecció del cor com a disseny central de l’anell reforça el seu significat romàntic, i l’ús de gemmes precioses com a robins i diamants li atorga un valor afegit. L’or rosa també és una elecció popular per a joies, ja que brinda un toc càlid i distintiu.

A més del seu atractiu estètic, l’anell també destaca per representar l’amor autèntic, originalitat i creativitat. És probable que aquesta joia siga apreciada pel seu simbolisme i l’atenció al detall en el seu disseny. Un altre dels nostres preferits també segueix la mateixa estètica i estil. 

Seguint amb l’estetica dels cors, trobem la pulsera Cor essentials DoDo. La delicada polsera de DoDo sona com una encantadora i simbòlica joia que se centra en representar l’amor. La fina cadena d’or rosa agrega un toc d’elegància i subtilesa a la polsera, la qual cosa la converteix en una opció ideal per a usar diàriament o en ocasions especials.

És perfecta per a regalar en qualsevol ocasió especial, ja siga un aniversari, un aniversari o simplement com una manera de mostrar-li a aquella persona única el molt que significa per a tu.

Deixant de banda els cors, ens trobem amb les flors. L’anell flor d’or rosa, es una joia delicada que captiva amb el seu disseny depurat. Aquest anell és una representació simbòlica de la flor, una mostra de la bellesa i la perfecció que la naturalesa ens regala cada dia.

Per últim está el collaret Dodo Rondelle. Es caracteritza per combinar delicadesa i tradició joiera en un disseny atemporal. Aquest collaret per a dona ha sigut pensat per a lluir i combinar en companyia d’altres penjolls, permetent-te jugar amb diferents textures, materials i colors. Una joia per a sorprendre aquesta temporada! 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.