Casarse a Catalunya

Barbie Vibes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Uneix-te a la tendència amb outfits color Barbie plens de llum i feminitat.

Si busques donar-li un gir divertit i ple de color al teu estil, no pots perdre de vista la tendència dels outfits color Barbie, inspirats en la famosa nina, aquests conjunts desborden feminitat, alegria i una dosi de nostàlgia. Si estàs llesta per a destacar en qualsevol ocasió.

El color rosa, sens dubte, roba el protagonisme en els outfits inspirats en Barbie. Des de tonalitats suaus i romàntiques fins a tons vibrants i cridaners, hi ha una àmplia gamma d’opcions perquè puguis trobar el vestit que millor s’adapti al teu estil i personalitat.

Vestit per a un brunch o alguna ocasió especial poc casual.

Si estàs buscant un look encantador, femení i ple d’estil, els vestits de còctel en color rosa són l’elecció perfecta. Aquest to vibrant i chic et permetrà destacar en qualsevol esdeveniment especial, afegint un toc de diversió i elegància al teu guarda-roba. Et mostrem uns vestits de la col·lecció de Rosa Clará. Models 7T130 & 7T131 que són perfectes per a destacar i usar en aquesta mena d’esdeveniments.

O bé també pots optar per una opció totalment diferent, com per exemple aquest vestit potent d’Isabel Sanchis on destaquen aquestes grans flors afegint un toc únic i diferent.

Models 7T130 & 7T131 de Rosa Clará i  vestit de Isabel Sanchis

Vestits amb elegància i un toc de color

Si estàs buscant un look sofisticat i alhora ple d’energia i color, els vestits amb un toc de rosa barbie són l’elecció perfecta. Aquesta tonalitat vibrant i audaç et permetrà destacar en qualsevol ocasió especial. Per exemple, aquest vestit de Rosa Clará, un disseny clàssic que s’ajusta bé al teu cos amb una faldilla llarga i fluida, afegint un cinturó que marca la cintura.

O també pots optar per un to més “pastel” com per exemple el vestit Anuket de Lorena Panea. Un vestit lleuger , perfecte per a destacar amb elegància , sense perdre la sensualitat femenina.

Vestit de Rosa Clara i Lorena Panea

Vestits per a ocasions formals

Si estàs buscant un look enlluernador i ple d’estil per a ocasions formals, no hi ha res com optar per vestits en color rosa Barbie. Aquesta tonalitat vibrant i femenina et permetrà destacar amb elegància en esdeveniments especials, com casaments, gales o sopars d’etiqueta. Et mostrem el vestit de Rosa Clará que compta amb un disseny clàssic i atemporal, amb un tall llarg, escot en forma V, una àmplia obertura en cadascuna de les seves mànigues, i una faldilla fluida.

O bé pots optar per una opció totalment diferent però molt original, com per exemple un elegant mono amb americana incorporada d’Isabel Sanchis.

Vestit de Rosa Clara i Mono de Isabel Sanchis. 

Vestits per dinars casuals sense deixar enrere l’elegància.

No sempre cal tenir una ocasió única i especial per a vestir elegant i xic. El rosa també pot ser una opció per a aportar color i diversió als teus sopars o dinars casuals. Pots optar per un look dues peces de Lorena Panea, format per un top gasa de tirants i una faldilla  gasa de volants amb obertura.

O bé també pots optar per una opció totalment diferent, com per exemple un top asimètric de voltants acompanyat d’uns pantalons acampanats de La Croixé.

Dues peces Elam de Lorena Panea i Top i Pantalons Olímpia de La Croixé.

No temis a destacar i mostrar la teva personalitat a través de la moda. Els vestits en color rosa Barbie et brinden l’oportunitat d’expressar-te i sentir-te radiant en qualsevol ocasió formal. Atreveix-te a lluir elegant, sofisticada i plena d’estil amb aquests impressionants vestits!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.