Casarse a Catalunya

Anell diamant

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els anells de diamants de la Maison Messika ofereixen una àmplia gamma d’opcions…

Des d’aliances i anells fins a anells dobles, tots ells disponibles en or blanc, rosa, groc o titani, amb diamants encastats, tant per a dones com per a homes. La marca Messika és coneguda per la seva modernitat i audàcia, i els seus anells es troben presents en totes les seves col·leccions, complementant diversos estils.

A continuació comentarem els nostres anells preferits. 

Un dels anells que ens agrada molt és el “Diamond Vibes” o “D-vibes”, on majestuosos discos d’or blanc i diamants s’alternen en un ritme aleatori per a formar un disseny modern i enlluernador. Aquesta joia de diamants pot ser utilitzada sola o combinada amb les seves variants en or groc i or blanc.

Un altre anell destacat és el “My Twin Toi & Moi 0,15 ct”, un anell de diamants en or blanc de 18 quirats que juga amb un motiu horitzontal i un motiu vertical per a combinar l’atemporalitat del tradicional Toi & Moi amb un toc modern en tenir una part superior oberta. És un anell ideal com a regal propi o per a un ser estimat en ocasions especials com a aniversaris, compromisos o naixements.

A més, Valérie Messika ha concebut un nou anell acolorit per a complementar la col·lecció de joieria “Lucky Eye”, reconeixible pel seu característic ull de la sort. En aquesta versió, la turquesa en or rosa destaca i realça l’anell de diamants “Lucky Eye”. La seva pupil·la de diamant i el seu contorn de pavé es combinen amb un entorn de diamants encastats amb delicadesa per a un resultat enlluernador.

Finalment, la nova col·lecció de joieria “Lucky Move” reinventa la joia-talismà de diamants. En aquesta versió en forma d’anell, el motiu adornat de diamants mòbils sembla cavalcar sobre una muntura en or rosa de 18 quirats, evocant una imatge contemporània d’una amazona. Aquest anell femení de diamants pot ser atrevidament lluït en el dit índex, agregant un toc sofisticat a qualsevol look.

En resum, els anells de diamants de la Maison Messika ofereixen dissenys moderns, enlluernadors i versàtils, que s’adapten a diferents estils i ocasions. Des de dissenys clàssics fins a opcions més atrevides i acolorides, Messika ofereix una àmplia varietat de joies de diamants que segurament captivaran als qui busquen elegància i sofisticació en la seua col·lecció de joieria.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.