Casarse a Catalunya

Dress Code per a un casament civil

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A molts homes els assetgen un munt de dubtes a l’hora d’escollir el vestit perfecte per al seu casament. Un dia tan especial comporta lluir una vestimenta adequada i no qualsevol cosa.

Un casament civil no implica que sigui més desenfadat que una cerimònia religiosa. Hauràs de tenir en compte una sèrie d’aspectes per tal que t’ajudin a escollir l’outfit més adequat. Has de saber que no és el mateix casar-se a l’ajuntament del teu poble o ciutat que fer-ho a una finca escollida especialment per a l’ocasió. També hauràs de tenir en compte el tipus de casament que vols celebrar, si serà una celebració més informal o si voleu un casament on no falti cap detall. 

Un casament civil no implica que sigui més desenfadat que una cerimònia religiosa. Hauràs de tenir en compte una sèrie d’aspectes per tal que t’ajudin a escollir l’outfit més adequat. Has de saber que no és el mateix casar-se a l’ajuntament del teu poble o ciutat que fer-ho a una finca escollida especialment per a l’ocasió. També hauràs de tenir en compte el tipus de casament que vols celebrar, si serà una celebració més informal o si voleu un casament on no falti cap detall. 

Com t’explicàvem unes línies més a dalt, hauràs de tenir en compte una sèrie d’aspectes. Un d’ells i que no pots passar mai per alt, serà el teu estil. Has de ser fidel a allò que t’agrada i a allò que va amb tu. En un dia tan important no pots anar disfressat i sentir que no ets tu mateix. També hauràs de tenir en compte l’hora en què se celebri l’enllaç. No vestiràs igual en un casament de matí que de tarda. 

Ralph Lauren / Arax Gazzo

De totes maneres, el protocol en un casament civil no és tan estricte com a les celebracions religioses. En el primer cas, tens el gran avantatge que els vestits de nuvi no han de ser tan formals. D’aquesta manera, els codis de vestimenta per als nuvis solen ser més flexibles. En un casament civil, el vestit del nuvi pot ser més informal. Un vestit negre serà una bona idea que et permetrà no fallar. Procura trobar un model que dugui una solapa en contrast amb la resta de la jaqueta, ja que li donarà un toc personal i molt glamurós. Si et cases durant l’època més freda de l’any, opta per un abric de color negre o blau marí. 

En canvi, si celebres el teu casament durant la primavera o l’estiu, el look pot ser d’allò més variat. Si lluir el clàssic vestit no va amb tu, opta per un pantaló beix i una camisa blanca que pot ser de lli, per exemple. No cal que incloguis complements com la corbata, si no et ve de gust. Estaràs perfecte.

Protocolo

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.