Casarse a Catalunya

Cure Eclat Beauté Eclair

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Més de la meitat de les dones està preocupada per la falta de lluminositat i les marques de cansament. 

L’estrés, les partícules de contaminació, l’acumulació de cèl·lules mortes, d’impureses i de toxines en la superfície de la pell contribueixen diàriament a apagar el to i la textura de la pell.

INNOVACIÓ CLARINS

Cure Eclat Beauté Eclair

Un nou tractament intensiu de 7 dies que potencia a l’instant la lluminositat de la pell gràcies a la seva alta concentració en vitamina C pura i als seus extractes de plantes.

Una innovadora doble fórmula única per a una pell visiblement més lluminosa, més uniforme i llisa. Pot utilitzar-se:

  • 1 vial com a cura puntual de 7 dies quan la pell està sotmesa a períodes d’estrés, de fatiga, canvis d’estació o abans d’una ocasió especial.

 

  • fins a 4 vials de manera contínua per a una lluminositat intensificada complementant la rutina de la cura del rostre quan la pell requereixi l’estimulin.

 

Mètode de UTILIZACIÓ

El vial conté, aïllats en compartiments separats, pólvores de vitamina C pura i un sérum aquós. Abans de la primera aplicació, fer una forta pressió en la tapa per a introduir la pipeta i agitar durant 10 segon per a barrejar els principis actius i aconseguir la textura de gel fluid.

Mètode d’APLICACIÓ

Aplicar matí i nit sobre la pell neta abans del sérum. Depositar 3 gotes en els palmells de les mans, escalfar el producte i estendre sobre rostre i coll.

Innovació CIENTÍFICA

La vitamina C és l’estrella de les vitamines. Mundialment coneguda pel seu poder antioxidant i antitaques, també és capaç de potenciar la lluminositat i eliminar l’aspecte apagat de la pell.

Per a reavivar plenament la lluminositat, Cure Eclat Beauté Eclair conjumina el poder de la naturalesa amb el millor de la ciència.

  • 10% VITAMINA C [PURA] estabilitzada en forma de pólvores i aïllada per un sistema de distribució excepcional per a preservar la integralidad de la seva eficàcia (hermètic a l’aigua, aire i llum).

 

  • 5% VITAMINA C [DERIVADA]  altament concentrada, continguda en un sérum aquós, primícia de Clarins.

La vitamina C pura és especialment poderosa, però molt inestable; al contacte amb la llum, la calor o l’oxigen, perd eficàcia. Gràcies al flascó fresh-mix, creat pels Laboratoris Clarins, aquesta va poder ser aïllada evitant així qualsevol risc d’oxidació. Només es barreja amb la Vitamina C derivada continguda en el sérum aquós en el moment de la primera aplicació formant un complex de vitamina C acabada d’activar, inèdit i capaç de reavivar la lluminositat de la pell, tant a l’instant com a llarg termini. La pell està més bonica, més lluminosa i més radiant.

El poder de las PLANTES

Els radicals lliures són produïts naturalment per l’organisme. Els raigs UV, la contaminació i l’estrés ens exposen a un excés d’ells. És el que es coneix com a estrés oxidatiu, el qual causa l’apagament del rostre.

Per a defensar la pell i protegir-la dels efectes nocius dels radicals lliures, Clarins enriqueix Cure Eclat Beauté Eclair amb 2 extractes de plantes rics en antioxidants.

  • El EXTRACTE DE LLABOR DE ACEROLA disminueix en un -110% els radicals lliures per la seua alta concentració en vitamina C el que ho converteix en un potent revelador de lluminositat natural…

 

  • L’EXTRACTE DE MURTA ROSA redueix en un -76% els radicals lliures per la seva capacitat d’augmentar l’oxigenació de les cèl·lules

 

 El toc PRO Clarins

Durant el tractament de Cure Eclat Beauté Eclair s’aconsella aplicar UV Plus damunt del tractament de dia habitual.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.