Casarse a Catalunya

Dasler fa del teu casament l’esdeveniment més especial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La preparació d’un esdeveniment tan important com és un casament no és quelcom banal i que es pugui deixar en mans de la improvisació.

Escollir el millor proveïdor, una empresa amb l’experiència de molts anys estant al costat de les parelles i amb un equip entregat i altament professionalitzat és garantia d’èxit per aconseguir bons records que duraran per sempre.  

Dasler, empresa dedicada des de fa més de seixanta-dos anys al món dels grans esdeveniments, és una part indispensable d’aquest moment únic, ja que ajuda a fer que els somnis i tots els desitjos dels noucasats es compleixin en un dia d’allò més especial.

Poseu-vos en les millors mans pel que fa al lloguer de material i decoració.  Cada projecte que realitzen, per efímer que sigui, el consideren únic i irrepetible. Us ajudaran a trobar l’estil que busqueu i s’adaptaran a les vostres necessitats. Cada racó estarà cuidat fins al més mínim detall i serà d’allò més especial: cadires, sofàs, taules de les més variades formes i colors, vaixelles, estovalles en colors i estampats diversos… Tot el que podeu imaginar us ho poden aconseguir.  El millor de tot és que podreu apropar-vos sense cap compromís al seu showroom situat al centre de Barcelona. D’aquesta manera, tindreu l’oportunitat de veure i escollir tots els materials i mobiliari in situ.

Dasler és una empresa que es troba  en constant recerca i renovació, i és que, com en la moda, en la decoració passa el mateix, tot evoluciona i canvia de forma ràpida, i això fa que l’empresa s’adapti a totes les novetats del moment pel que fa al lloguer de decoració per a casaments, sense oblidar-se de donar sempre el millor servei.

Els moments inoblidables consten de matisos especials i indelebles a la memòria i Dasler té la clau per a fer d’aquests instants del vostre dia un record per a tota la vida! El seu equip de professionals s’encarregarà del transport, muntatge i desmuntatge de tota la decoració de la vostra boda i tu tan sols t’hauràs de preocupar de gaudir del moment!

Els omple d’orgull i de plaer poder contribuir en un moment de màxima felicitat, tant per a la parella com per a tots els seus convidats, i això és palès en la llarga trajectòria que els acompanya. Sempre treballant acompanyats dels millors professionals del sector, que us ajudaran a decidir i a trobar les opcions que més s’adeqüin al vostre estil de casament. Confiar en Dasler és garantia d’èxit. A més, disposen de serveis addicionals, com per exemple la decoració floral, cambrers o il·luminació. Tan sols heu d’explicar-los la vostra idea, com organitzar-ho i ells us assessoraran i s’encarregaran de fer realitat el vostre somni. Per a més informació, no dubteu a visitar la seva pàgina web www.dasler.es, on, amb tota seguretat, trobareu allò que busqueu i desitgeu. No oblideu, tampoc, entrar al seu Instagram @dasler_BCN per a més inspiració. Si voleu fer un pas més enllà i posar-vos en contacte amb ells per assessorar-vos, podeu fer-ho a través del seu correu electrònic dasler@dasler.es o per telèfon. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.