Casarse a Catalunya

Amants de les flors

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’equip de Loving Flowers està format per Trini i Libia, dues apassionades de les flors i la decoració.

El seu projecte va sorgir del seu desig d’emocionar i crear espais únics i especials a través de les flors.

El seu amor per les flors les va portar a dedicar-se a omplir de bellesa el dia de casaments, celebracions de la vida, decoració d’espais i regals d’amor, entre altres. El seu treball es basa en la creativitat i la passió, i troben inspiració en els somnis dels seus clients.

En el seu món floral, cada projecte és seleccionat i personalitzat perquè sigui veritablement únic, reflectint la imaginació i desitjos del client.

La combinació de flors i moda és una cosa que els apassiona, i sempre que tenen l’oportunitat, realitzen sessions fotogràfiques (shootings) amb les seves meravelloses flors. De fet, col·laboren amb botigues de moda, influencers i revistes. Si ets una marca o una revista interessada a col·laborar amb ells, estaran obertes a escoltar les teves propostes.

A més del seu enfocament en el món de la moda, també compten amb un equip preparat per a gestionar l’organització d’esdeveniments. No sols t’ajudaran en la decoració floral, sinó també en tots els detalls de presentació i decoració de l’esdeveniment  íntegrament.

En resum, Loving Flowers és un equip dedicat, apassionat i creatiu que s’esforça per crear espais i esdeveniments únics i especials a través de l’art floral. Ja sigui per a casaments, celebracions, decoració o col·laboracions en el món de la moda, el seu objectiu és emocionar i plasmar la bellesa extrema que troben en la combinació de flors i creativitat.. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.