Casarse a Catalunya

Vols gaudir de la millor formació en organització d’esdeveniments?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Pensant en els que voleu professionalitzar-vos en el camp de l’organització d’esdeveniments, amb el focus en el món nupcial, CETT-UB, en col·laboració amb Wedding Media International, us proposa el postgrau en Wedding & Social Event Management.

Es tracta d’una formació que es pot realitzar còmodament a distància, 100% en línia, amb gran flexibilitat horària que us permetrà adaptar l’aprenentatge a les vostres necessitats diàries, amb titulació certificada per la Universitat de Barcelona i que ofereix un colofó ​​sense igual: la possibilitat de gaudir d’una setmana experiencial a Barcelona, ​​en què podreu posar en pràctica l’aprenentatge realitzat i tindreu l’oportunitat d’assistir en directe a tallers i classes magistrals de la mà dels millors professionals del sector.

Al postgrau aprendreu tot allò que cal saber pel que fa a l’organització de casaments i esdeveniments socials, incloent tots els aspectes que poden ser necessaris per començar a desenvolupar-vos com a professionals del sector. Aprofundireu en les claus de la gestió i comercialització com a negoci, tendències, protocol, estratègies de màrqueting i business management, wedding management… per finalitzar el post grau presentant el “Taller de somnis”, un projecte final en què aplicareu els coneixements i habilitats adquirits en una proposta concreta. Adquirireu un coneixement profund dels pilars per crear un esdeveniment memorable.

Fografies de Esther Recuerda

Amb una durada de 6 mesos, el diploma de postgrau atorgat per l’Escola Superior de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona, ​​centre adscrit a la Universitat de Barcelona, ​​en col·laboració amb Wedding Media International, us garanteix la base necessària per iniciar la vostra marca personal i gestionar la vostra empresa d’esdeveniments, per donar les respostes necessàries a un sector que necessita professionals altament qualificats.

Si et consideres una persona creativa, professional, flexible, eficient i apassionada per l’organització d’esdeveniments com els casaments, aquest postgrau és la formació ideal per a tu.

Matricula’t ara a la propera edició, que té el seu inici el 9 d’octubre del 2023.

CONTACTE

Alexandra Miquel: alexandra.miquel@cett.cat

Óscar Palacios: oscar.palacios@cett.cat 

Fotografies de Esther Recuerda

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.