Casarse a Catalunya

La calor no será un empediment per lluir radiant

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Si no vols que el teu look es fongui, aprèn quins productes utilitzar i com aplicar-los correctament en al teu casament.

Un dia qualsevol a l’estiu. Un maquillatge qualsevol. La protagonista, una núvia, una convidada, la mare del nuvi, la núvia… Això no importa aquí. La qüestió és la següent: fa calor. Des de temps pretèrits els cosmètics s’han intentat adaptar a totes les situacions. Però hi ha circumstàncies, i després estan les altes -altíssimes- temperatures. Sensació de cremor, tibantor i humitat al mateix temps. Contra tot això ha de lluitar el nostre tocador (bases, colorets, màscares, etc.

Per a aconseguir que un maquillatge aguanti perfecte tot el dia (i més a l’estiu) és essencial preparar la pell correctament amb una crema hidratant, protecció solar i una prebase. Existeixen moltes prebases diferents, però sempre hem de buscar una que allisi la pell i redueixi visiblement l’aspecte dels porus, a més de donar un efecte glow molt afavoridor. Moltes de les prebases inclouen ingredients naturals, àcid hialurònic i exfoliants derivats del sucre per a hidratar, allisar i perfeccionar la pell.

Per tal d’evitar que el teu maquillatge aguanti poc temps, el millor és un usar un producte waterproof, és a dir, que sigui resistent a l’aigua. D’aquesta manera aguantarà bé la suor o la humitat que es dona en zones de platja. 

Pel que fa a les bases de maquillatge waterproof sempre has de buscar fórmules que siguin de llarga durada i amb efecte mate. La pell, amb la calor, tendeix a brillar més i si utilitzem una base amb efecte glow la nostra pell es veurà massa brillant. 

Per exemple, la marca de cosmètics Mac té la solució perfecta. La seva nova base Pro LongWear Nourishing Waterproof. Es tracta d’una fórmula resistent a l’aigua que pot utilitzar-se com a base de maquillatge o com a corrector, amb una durada sense precedents de 36 hores. Ni la pluja, ni les llàgrimes podran córrer aquest producte lliure d’olis que repel·leix la humitat de la superfície de la pell. La fórmula s’aplica sense esforç sobre la pell amb una cobertura mitjana-alta i un acabat setinat natural. 

Una alternativa a qualsevol base, BB Cream o CC Cream? Les pólvores amb color marró deixaran en la teva pell el to que desitges sense necessitat d’aplicar més productes. El millor per a aconseguir un look natural. La funció d’aquestes pólvores és la de corregir els tons molt pàl·lids de la pell, donant calidesa i major dimensió a les faccions del rostre. D’aquesta manera s’obté un aspecte més saludable i radiant en qualsevol situació. El més adequat per aplicar-les és utilitzar una brotxa cònica i bastant esponjosa, o una brotxa kabuki, agafant el producte amb la seva zona exterior.

Hi ha màscares de pestanyes waterproof que faran que els teus ulls es vegin espectaculars, sense que es corri el producte per la zona de la ullera, o fins i tot, un llapis eyeliner com el de Chanel. Un llapis de color intens i llarga durada que realça la mirada amb un traç modulable. El seu aplicador en pinzell és molt suau i permet una aplicació fàcil i contínua, es llisca amb suavitat al llarg de la línia de les pestanyes. La seva fórmula fluida altament pigmentada ofereix un resultat homogeni des de la primera passada. El resultat de maquillatge és intens, setinat i resistent a l’aigua.

Un altre llapis d’ulls imprescindible per a aquest estiu és el gel waterproof de Clarins. Un delineador d’ulls resistent a l’aigua i dotat d’un pinzell que ressalta la mirada amb un traç negre, intens i lluminós. El resultat de maquillatge és impecable.

Però Dior Pump’N’*Volume ha revolucionat amb la seva nova màscara de pestanyes resistent a l’aigua. Una fórmula espectacular per a un volum de pestanyes desmesurat. Enguany, Dior va encara més lluny i presenta l’efecte pumping en versió waterproof.

Un altre producte imprescindible, i que a més resisteix a la calor, són les pólvores translúcides. S’ha d’aplicar poca quantitat per a evitar les lluentors ala zona del front i del nas, amb una brotxa que no sigui massa espessa.

En els últims mesos els colorets líquids, en barra o en crema han escalat posicions. Gairebé totes les marques han tret la seves pròpies versions, així que, tot apunta al fet que serà el producte de bellesa estrella d’aquest estiu. 

Aconseguir un efecte de bona cara instantani serà més fàcil que mai amb aquestes textures modulables que podem reaplicar sense parar per a aconseguir la intensitat desitjada. A més, es tracta d’un producte de maquillatge comodíssim i perfecte per a portar dins el necesser o ala bossa i utilitzar-lo en qualsevol moment. On-*The-*Glow Blush de la marca Pixi, és un coloret ideal per a tenir sempre a mà.

Respecte als llavis opta per labials de llarga durada i perfila’ls d’un to similar al labial. D’aquesta manera el producte amb el pas de les hores aguantarà intacte.

La pell a l’estiu pateix més a causa de les altes temperatures i l’exposició al sol, per la qual cosa si vols calmar-la i que no estigui deshidratada, no et pot faltar l’aigua termal.

Podem polvoritzar la nostra pell amb ella tantes vegades com vulguem, fins i tot serveix per a retocar el maquillatge d’una manera ràpida i eficaç. Quan el maquillatge deixi de lluir comenci a no lluir de manera uniforme en el nostre rostre, polvoritza aigua termal i a continuació amb una brotxa espessa tipus kabuki repassa per a continuar estant impecable.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.