Casarse a Catalunya

Rita Miller defensa el “Slow fashion”

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Rita Miller és una marca fundada en el 2018 per Lisi del Castillo seguint els passos de la seva mare Ana Poquet (Ani), qui va dedicar la seva vida al disseny i confecció de vestits de bany a mesura. 

Lisi va créixer immersa en el procés artesanal de creació de peces, heredant el respecte per l’ofici de costurera i la passió pels teixits, la bellesa de les peces i el tracte amb les clientes.

La marca s’especialitza en vestits de festa, núvia i peces per a tota mena d’esdeveniments, com casaments, còctels i gales. El seu objectiu és crear peces úniques per a diversos tipus de cossos, gustos, situacions i estats d’ànim.

Cada peça de Rita Miller és dissenyada per Lisi i atén personalment les seves clientes amb cita prèvia a la seva showroom de Barcelona. La marca es compromet amb el medi ambient, confeccionant les seves peces íntegrament en la seu atelier per modistes i costureres de Barcelona.

Utilitzen principalment teixits de Gratacós, una empresa líder en el sector tèxtil de luxe amb més de mig segle d’experiència, que comparteix el compromís de sostenibilitat de Rita Miller. La majoria dels teixits que utilitzen són regenerats, reciclats i lliures de tòxics.

Cada peça de Rita Miller és única, no hi ha dues unitats idèntiques, i no acumulen estoc, reutilitzant els teixits en noves peces i accessoris. La marca busca que les seves peces tinguin una llarga vida i no es limiten a una sola temporada, transcendint les tendències actuals. En Rita Miller trobaràs peces que s’adapten al teu estil i edat.

La marca defensa el concepte de “slow fashion” i “no season”, creant peces de manera pausada i en resposta a inspiracions, sol·licituds i noves idees. Valoren l’ofici de costurera i s’enorgulleixen de treballar amb costureres de confiança, en lloc de recórrer a grans tallers on cada peça és només una comanda més.

A més de les seves pròpies col·leccions, Rita Miller col·labora amb marques amigues que complementen el seu estil i els ajuden a crear looks excepcionals. A la seva botiga, podràs trobar exclusives arracades de Bemeknes i pamelas i tocats afavoridors de Anassant.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.