Casarse a Catalunya

Casaments amb cotxes clàssics

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Grup Limousines, amb més de 25 anys d’experiència en esdeveniments especials, ofereix un servei personalitzat per a casaments i celebracions.

La seva extensa i variada col·lecció de vehicles clàssics assegura que trobaràs l’opció perfecta que deixarà a tothom impressionat.

Confia en Grup Limousines per al dia més especial de la teva vida. Podràs triar entre una àmplia gamma de cotxes clàssics, tots ells adornats amb flors. El servei de casaments inclou els següents punts:

Recollida de la Núvia: Un conductor professional recollirà a la Núvia en el seu domicili o en l’adreça acordada, assegurant un trasllat còmode i puntual.

Trasllat a la cerimònia: El vehicle triat portarà a la Núvia des del punt de recollida fins a l’església o el lloc de la celebració, garantint un viatge elegant i especial.

Sessió de fotos: Podreu gaudir d’una sessió de fotos o vídeo encara més memorable en incloure un cotxe clàssic en l’escenari. Aquests vehicles afegiran un toc de distinció i encant als seus records.

Trasllat al Restaurant: Una vegada finalitzada la cerimònia, el servei de Grup Limousines deixarà als nuvis en el restaurant o lloc del banquet.

Grup Limousines es compromet a brindar un servei impecable i adaptat a les teves necessitats en aquest dia tan especial. La seva dedicació a l’excel·lència i l’experiència en esdeveniments fan d’ells una elecció de confiança per a assegurar que el teu casament sigui inoblidable.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.