Casarse a Catalunya

Mireia Balaguer, romanticisme, elegància i feminitat

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mireia Balaguer és una marca que neix de la filosofia de l’alta costura i s’adapta a l’actualitat.

Es caracteritza per ser una marca jove, delicada i trencadora, que ofereix un enfocament fresc i contemporani sense perdre de vista la bellesa i el romanticisme.

La marca s’inspira en el romanticisme, incorporant elements que realcen la feminitat i l’elegància en cada creació. Els vestits de Mireia Balaguer es distingeixen per la seva atenció al detall, la qualitat dels materials utilitzats i la meticulosa confecció artesanal.

A més, Mireia Balaguer s’esforça per mantenir un equilibri entre la ostentositat i la modernitat, creant dissenys que capturen l’atenció i reflecteixen la personalitat de qui els porta.

La marca s’allunya dels convencionalismes i s’atreveix a explorar noves formes, textures i detalls per a oferir propostes originals i avantguardistes.

Mireia Balaguer ofereix un servei personalitzat en el seu atelier on pots donar vida al vestit dels teus somnis. Des del principi, treballarà amb tu per a crear un disseny exclusiu basat en les teves idees i preferències. Juntes, fusionareu aquestes idees en un esbós inicial, on podràs visualitzar com serà el teu vestit.

Una vegada que hages decidit el disseny, podràs triar entre una àmplia gamma de teixits d’alta qualitat per al teu vestit. Durant tot el procés, tindràs l’oportunitat de participar en l’aspecte artístic, aportant les teues opinions i suggeriments per a assegurar-te que el resultat final sigui el que sempre has desitjat.

Després de prendre les teves mesures, Mireia Balaguer començarà a preparar els patrons necessaris per a confeccionar el teu vestit. Es crearà un primer prototip que et permetrà veure com s’estan plasmant les teves idees i fer qualsevol canvi o ajust que desitges. L’objectiu és adaptar el disseny al teu cos de la millor manera possible.

A continuació parlarem una mica de la seva nova col·lecció Lawrence.

La col·lecció de Mireia Balaguer està inspirada en Lawrence Alma-Tadema, un pintor post-romàntic i neoclassicista de l’era victoriana. Aquests moviments artístics proporcionen una base rica i diversa per a la creació de dissenys que exploren fantasies, somnis, el sobrenatural i la provocació.

El romanticisme, com a moviment artístic, permet alliberar la imaginació i submergir-se en el món dels somnis i les fantasies. En el context de la col·lecció de Mireia Balaguer, això es tradueix en dissenys que evoquen una sensació d’encant, misteri i romanticisme. S’exploren elements sobrenaturals i es juga amb la imaginació per a crear vestits que reflectisquen aquest esperit romàntic.

D’altra banda, el neoclassicisme es presenta com un contrapunt a l’esgotament de les formes del Rococó. Aquest moviment advoca per la puresa, l’exactitud, la lluminositat, l’equilibri i la fidelitat a les arts del passat. En la col·lecció de Mireia Balaguer, es busca incorporar aquests elements mitjançant l’ús de línies netes, proporcions equilibrades i una estètica serena i refinada.

Les obres de Lawrence Alma-Tadema són reconeixibles pel seu classicisme, ja que transporten als espectadors a l’antiga Grècia o Roma. En les seves pintures, es pot percebre una sensació de calma i assossec, com si les figures estiguessin immerses en un etern estiu, gaudint de l’arribada de la primavera o vivint trobades romàntiques. Aquestes obres celebren l’hedonisme, l’amor i el romanticisme d’èpoques passades.

En definitiva, la col·lecció de Mireia Balaguer s’inspira en les obres de Lawrence Alma-Tadema, fusionant elements del romanticisme i el neoclassicisme. Els dissenys busquen capturar l’essència de l’encant romàntic i l’elegància serena, transportant a les persones a un món ple de somnis i fantasies, mentre reten homenatge al classicisme i la bellesa atemporal d’èpoques passades.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.