Casarse a Catalunya

“Alma” una fusió de tradició i detalls

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La col·lecció “Alma” de Cristina Tamborero és una mostra de la cura i la passió pels detalls en els seus dissenys de núvia i festa.

Els vestits d’aquesta col·lecció estan confeccionats amb teixits nobles i brodats a mà, fent referènci a l’antiga alta costura adaptada a l’actualitat.

“Alma” és una fusió de tradició i detalls, on es barrejen els brodats i encaixos venecians que fan referència als palazzos italians amb la passió pel flamenc i els seus vestits de teixits nobles i serrells. La col·lecció presenta una varietat de teixits i es caracteritza pel seu enfocament minimalista, on els detalls juguen un paper protagonista. “Alma és pura i respira tant la bullícia de la gent com l’harmonia dels seus colors, capturant un sentiment especial.

A continuació comentarem els nostres look preferits.

Dins de la col·lecció “Alma”, destaca el vestit “María”, un disseny clàssic en ras de seda amb escot vaixell, esquena quadrada acabada en pic i mànigues per damunt del colze treballades amb entredosos.

També es troba el vestit “Inés”, una opció amb escot halter i coll alt, amb incrustacions d’entredosos estratègicament col·locades en el cos i una esquena oberta en forma de llàgrima, complementat amb una capa de tul de seda que surt dels ombros.

Un altre destacat de la col·lecció és el vestit “Almuneda”, confeccionat en carde de seda, presenta un escot davanter vaixell, esquena triangular amb arrufes i mangues bollades amb punys arrufats en georgette de seda.

Finalment, el look “Candela” és una opció més audaç i atrevida que consta d’uns pantalons de cintura alta amb estil pinça i talle culotte, combinat amb una jaqueta oberta decorada amb punta i serrells en el canesú.

En resum, la col·lecció “Alma” de Cristina Tamborero és una fusió de tradició i detalls en dissenys de núvia i festa. Amb teixits nobles, brodats a mà i una estètica minimalista, els vestits d’aquesta col·lecció capturen l’essència de l’elegància i l’encant contemporani. Cada disseny està acuradament confeccionat per a transmetre un sentiment especial i oferir opcions tant clàssiques com atrevides a les núvies i dones que busquen un estil distintiu.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.