Casarse a Catalunya

Un diari de Santa Tecla

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

D’una nit de festa per Santa Tecla, passant per les Filipines i celebrant el dia més especial de les seves vides, 8 anys després de conèixer-se, en un entorn únic.

El passat 21 d’octubre es va celebrar l’enllaç de la Leyre i el Josue als espais de Mas La Boella, després de 8 anys de ser parella. Un enllaç ple de moments romàntics, emotius, divertits, amb moltes anècdotes i amb una decoració molt increïble de la mà de Tremendo Lío Wedding, que va saber captar els desitjos de la parella a la perfecció.

Tot va començar una nit de Santa Tecla. La parella, que encara no es coneixia, va decidir anar a gaudir de la festa major de Tarragona, cadascú amb els seus amics. Va donar la casualitat que, la nit en què es van conèixer, els dos van estar prenent una copa en el mateix bar de Salou i, després, es van dirigir cap a Tarragona per viure la festa major de prop i d’allà va sorgir l’amor. Després d’uns anys molt intensos en què l’amor i l’estimació van anar creixent, la parella va decidir fer un pas més enllà en la relació i va decidir donar-se el “sí, vull”. Una anècdota que cal destacar de la parella és que va ser la núvia qui va demanar matrimoni a el Josue durant un viatge per les Filipines, mentre estaven fent una excursió en caiac. Després de demanar-li la mà, el primer era saber el lloc on es volien casar, i ho van tenir molt clar des del primer moment: la celebració es faria a Mas La Boella.

“El Josué tenia claríssim que la nostra boda havia de ser a Mas La Boella, pel seu entorn, els jardins i les possibilitats que ens oferia l’espai, i per la seva gastronomia. A més, jo volia casar-me en un lloc on hi hagués palmeres i Mas La Boella complia tots els nostres requisits indispensables.”

Fotografia: Estudi de Llum

La posada en escena, la decoració de l’espai, un munt d’anècdotes i moments que recordaran tota la seva vida. La Leyre, amb un vestit beix de Grace Loves Lace, unes botes cowboy i maquillada per Carlosmakeup, va deixar tots els convidats bocabadats, i el Josue, amb una armilla estampada de tartan, es van donar el “sí, vull” als jardins de Mas La Boella, decorats especialment per a l’ocasió de la mà de Tremendo Lío Weddings.

Pel que fa a la decoració i al mobiliari, també van anar a càrrec de l’empresa Tremendo Lío Weddings. El toc floral el va aportar Flors de Vici i els detalls van ser dissenyats per Momento 280.

Fotografia: Estudi de Llum

Durant la celebració, van tenir lloc algunes anècdotes i moments divertits que encara recorden a dia d’avui, com, per exemple, que al Josue i a un dels testimonis de la boda se’ls van estripar els pantalons per la zona del darrera i que, segons paraules de la Leyre “anava ensenyant el cul, però per sort gairebé ningú se’n va adonar”. Una altra anècdota que recorda la Leyre és que tenia un canvi de vestit i, quan el va anar a fer, va poder comptar amb el personal de Mas La Boella, que la va ajudar en tot moment.

No hi podia faltar la música, element clau de tota celebració, i en aquest cas va ser el grup The Walkmans, que amb el seu bon rotllo i ampli repertori, van fer un viatge per la banda sonora de la vida de la parella i, per acabar, el Dj de Show Events, que va animar la part més discotequera de la festa.

La Leyre i el Josue mai podran oblidar aquest dia tan especial. Un record que els acompanyarà per sempre!

Fotografia: Estudi de Llum

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.