Casarse a Catalunya

35 anys vestint a les millors núvies

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Jesus Peiro és una marca de moda nupcial fundada en 1988 i propietat de Intersposa S. a.

Des dels seus inicis, s’ha dedicat exclusivament a vestir núvies, establint-se com una marca especialitzada en moda nupcial per a dones.

La marca es guia per una filosofia basada en l’exigència de qualitat. Tots els vestits de Jesus Peiro són dissenyats i fabricats completament a Espanya, la qual cosa garanteix un control rigorós sobre cada etapa del procés de producció. Això permet entregar col·leccions en les quals es destaca la meticulosa qualitat dels acabats, que s’assemblen als estàndards de l’alta costura.

La identitat de Jesus Peiro es caracteritza per la sofisticació de les seves línies, l’harmonia en el joc de volums i teixits, i l’atenció meticulosa als detalls. Tots els acabats són realitzats de manera artesanal, la qual cosa contribueix a la singularitat i exclusivitat de cada vestit. L’estil de la marca és elegant i depurat, amb tocs de romanticisme que afegeixen un toc especial a cada disseny.

És una reconeguda marca de moda nupcial que s’ha guanyat la seva reputació a través de la seva dedicació a vestir les núvies. El seu compromís amb la qualitat, la fabricació local a Espanya i el seu enfocament en detalls artesanals són elements que defineixen la identitat de la marca. Amb una estètica sofisticada i elegant, la firma ofereix dissenys que reflecteixen la bellesa i el romanticisme en cada vestit.

La nova col·lecció de Jesús Peiró, anomenada 35 Thirty-Fifth Anniversary Collection, celebra els anys transcorreguts des de la fundació de la marca. Jesús Peiró s’enorgulleix d’haver arribat fins a aquest punt i valora tot el que han après i gaudit durant la seva trajectòria. La seva passió per les núvies i el privilegi de vestir-les és el que impulsa el seu treball diari, i l’alegria dels seus clients és la seva major motivació.

La dissenyadora Merche Segarra ha creat una col·lecció de vestits especials, cadascun amb el seu propi caràcter i detalls distintius. Aquests dissenys busquen invocar la màgia que es produeix quan una dona es troba davant del mirall i es veu convertida en la núvia que sempre havia imaginat. L’esperança de Jesús Peiró és que aquesta col·lecció funcioni per a tu de la mateixa manera en què ha funcionat per a tantes dones enamorades al llarg dels últims 35 anys.

Somies en ser una núvia romàntica, minimalista, a l’avantguarda de la moda o cerimoniosa, i  Jesús Peiró desitja que trobis el vestit perfecte que reflecteixi el teu estil i personalitat. El seu objectiu és que gaudeixis al màxim el dia del teu casament sentint-te recolzada per la confiança i la delicadesa que un vestit de JESUS PEIRO pot aportar.

En resum, la nova col·lecció de Jesús Peiró celebra l’aniversari de la marca i està dissenyada per a capturar l’essència de la núvia que cada dona imagina ser. Amb una varietat d’estils i detalls acuradament elaborats, Jesús Peiró busca que cada núvia trobi el vestit perfecte que la faci sentir especial en el seu moment més important.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.