Casarse a Catalunya

María & Pau amb Brooklyn com a testimoni

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

María Alcalde, influencer i creadora de contingut de moda i el seu promès Pau es comprometen de la manera més romàntica, literalment, una proposta de pel·lícula que mai serà superada.

Tot va succeir quan la María i el Pau planejaven el seu primer viatge a Nova York, una destinació que especialment ella somiava en conèixer i que finalment visitarien per a celebrar els seus 4 anys de la seva relació de parella.

El pont de Brooklyn era un destí que cap dels dos volia perdre’s per a fer fotografies i gravar vídeos. Convertint-se en l’escenari perfecte perquè Pau li demanés matrimoni a la María, el més curiós és que a pesar que anaven a celebrar els seus 4 anys de relació, la petició no va ser exactament en la mateixa data, va ser el 31 de març, tres dies abans del seu aniversari. A penes van arribar al pont de Brooklyn, van col·locar el trípode i van començar a fer-se fotografies i vídeos. Després d’uns minuts, se’ls hi va acostar un fotògraf i els hi va preguntar si volien que els hi fessin algunes fotografies gratis, proposta a la que ells van assentir. Just quan anaven a fer una captura fent-se un petó, en Pau es va agenollar, i amb unes precioses paraules li va demanar matrimoni a la María. “Soc una persona súper sensible i emotiva i, al instant, em vaig posar a plorar. No vaig poder ni fixar-me en l’anell fins després d’abraçar-lo”, comenta la influencer.

Després del remolí d’emocions, va resultar que el fotògraf els volia cobrar 100 dòlars per les fotografies, que minuts abans els hi va oferir gratis. No obstant això, al saber que voldrien tenir-les per un futur es van plantejar acceptar la proposta. Al final, la María i el Pau van aconseguir que els rebaixés una mica el preu amb la finalitat de tindre documentat aquest moment tan especial per a tots dos.

Immediatament, van tornar del seu viatge i van començar amb tots els preparatius per a aquell dia tan especial. Després d’una llarga cerca d’un lloc ideal, en el qual cap dels dos hagués estat abans, van trobar Can Sabaté, una masia que els va encantar des del primer moment en què la van veure. La María comenta: “Ens va agradar moltíssim la masia, va ser tot de 10, i en exterior, que era el que volíem. D’aquesta manera teníem més possibilitat de decorar amb llum i flor al nostre gust… va ser una passada”.

La Croixé sempre ha estat una firma especial i important per a la María Alcalde, ja que quan és convidada a un casament aquí és on troba el vestit perfecte per a sentir-se guapa i elegant. I, per descomptat, en el seu casament, la seva mare, la mare del nuvi i les seves dames d’honor havien d’assistir-hi amb un disseny de La Croixé.

Fotografies de Esther Recuerda

Després de tenir un dilema entre el color malva i el color coral per a vestir les seves dames d’honor, finalment la María es va decidir pel malva, un color que, sens dubte, va fer que el seu seguici de dames d’honor destaqués. I per tal que cadascuna d’elles se sentís còmoda, han pogut triar un vestit d’acord amb el seu estil, seguint el color ja escollit per la núvia.

Per a la seva mare, ambdues es van decantar per un conjunt de dues peces, pantalons i brusa, molt fluid i amb molt de moviment perquè estigués el més còmoda possible i al seu estil. El color triat va ser un vermell preciós, que li anava perfectament amb el seu cabell castany i la seva pell morena.

Fotografies de Esther Recuerda

Per a la seva sogra, van dissenyar un vestit en color rosa pal, amb coll vaixell i detalls de pedreria. Quan s’ho va provar van decidir que li quedava perfecte.

“La veritat és que el treball que vam fer en la Croixé, després de moltes proves, quedades i xarrades, va ser de deu. Portem molts anys treballant juntes i el tracte sempre ha sigut impecable, i estic feliç que hagin pogut participar d’aquesta manera en el millor dia de la meva vida”, va puntualitzar la María.

La María i en Pau, van tenir un casament ple d’amor i amb moments inoblidables!

Fotografia de Esther Recuerda

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.