Casarse a Catalunya

White Gallery anuncia noves dates, nou espai i nou look pel 2024

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

White Gallery reuneix el més atrevit i el més bell, personificant el futur de la moda nupcial.

El saló, que compta amb una llarga trajectòria en el sector com l’esdeveniment de compres més antic dedicat al mercat de gamma alta, està a punt d’entrar en una nova i emocionant era.

#BRICKLANEBOUND

Al 2024, la White Gallery es trasllada a The Truman Brewery, en el modern barri londinenc de Shoreditch. Aquest animat barri desborda d’opcions gastronòmiques i d’oci tant per a visitants com per a expositors. Amb el nou lloc de celebració arriba també una nova data. White Gallery 2024 se celebrarà el dimecres 8 i el dijous 9 de maig.

La fira acollirà als dissenyadors més nous al costat d’icones del sector. La directora de l’esdeveniment, Geòrgia Flynn, afirma: “Els nostres visitants (les boutiques nupcials) van per davant i volen dissenyadors que estiguin a l’altura de la seua energia. White Gallery 2024 oferirà una alineació pionera de dissenyadors de tot el món. Prompte anunciaren el primer grup de dissenyadors, així que no perden de vista les nostres xarxes socials”.

NEW ERA, NEW LOOK

White Gallery va estrenar una nova imatge a principis de juliol per a acompanyar les seues novetats de 2024. Ella O’Keefe, responsable de màrqueting, afirma: “La nostra nova imatge de marca és una declaració audaç: no seguim les convencions i hem decidit eixir de la nostra zona de confort. La resposta a la nova creativitat ha sigut fenomenal. Aquesta nova era de White Gallery es mereix una imatge forta però elegant, i estic encantat amb el producte final. La marca mostra intenció, i el nostre espectacle de 2024 serà de nou nivell”.

Les entrades per a l’esdeveniment de l’any que ve encara no estan disponibles, però els detallistes poden unir-se the world of White Gallery fent clic aquí per a ser els primers a saber quan es posen a la venda.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.