Casarse a Catalunya

MIDNIGHT SUN: La nova col·lecció d’Alta Joieria de Messika Paris

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els preciosos diamants grocs fan que l’Alta Joieria de Messika brilli fins a l’alba.

Els anys setanta. De Nova York a París, el món de la nit trenca els codis, reinventa el món de la moda, revoluciona els gèneres, posa l’escena de cap per avall… Studio 54, el Mudd Club, el Palace, Chez Régine… Les ciutats estan animades per una atmosfera alegre, una oda a lexpressió personal. Per a la seva 10a col·lecció d’Alta Joieria, Valérie Messika s’inspira en l’energia infrangible de les nits més boges dels anys setanta. Amb Midnight Sun, tot s’hi val. Pots ser qui vulguis, deixa’t portar, no tinguis por de ser tu mateix.

Per encarnar aquesta eufòrica col·lecció, va triar la cantant i model francesa Carla Bruni com a rostre de la nova col·lecció Messika High Jewelry. Amb gràcia i magnetisme, la icona de la moda reviu l’esperit decididament subversiu dels anys setanta. La seva feminitat apassionant i la seva captivadora presència transmeten l’energia d’aquesta col·lecció que fa ballar el diamant fins al final de la nit.

Manifest de creativitat i afirmació, Midnight Sun revela conjunts de múltiples facetes que són tant un joc de llums i contrastos com una expressió del savoir-faire diamantí de la Maison.

El diamant groc destaca com la reina de la nit. Intensificat, il·lumina la nit amb una aura mística i figurativa. Per primera vegada a Messika, eclipsa el diamant blanc portant Carla Bruni a un viatge en el temps, entre la nit i el dia.

Aquest any, Valérie Messika ha creat un conjunt de peces excepcionals, cadascú més vibrant. A cadascuna de les creacions, encapsula l’ànima de les figures emblemàtiques de l’època, de Diana Ross a Andy Warhol, de Grace Jones a Freddie Mercury.

Un plaer per a la vista, sets colorits, corbes assertives: Midnight Sun simbolitza el començament d’una nova era com l’alba en la foscor. Messika celebra la música disco a la seva màxima expressió, lliure i estimulant.

Amb Midnight Sun, Messika mostra la fascinant història d’aquestes celebracions sense comparació. Els locals nocturns de l’època eren punt culminant de tots els antagonismes i les extravagàncies. Espais allunyats de convencionalismes, l’esperit hipnòtic dels quals continua sent font d’inspiració i desig. Qui millor que que la magnètica Carla Bruni per a encarnar tema elèctric i atrevit?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.