Casarse a Catalunya

Uns llavis brillants i resplendents en un sol gest

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els nous Lip Perfector aposten per la lluentor. Aquesta és la seva promesa, la seva proesa.

Com un toc de vareta màgica, aquesta crema gloss tot en un, es llisca pels llavis per a proporcionar-los lluentor, resplendor i tractament d’una sola passada. Lluentor i volum per a un efecte de llavis sucosos i deliciosos gràcies a la seva textura en gel i a un pèptid potenciador de volum.

En el cor d’aquesta nova fórmula es troba el LIP HIGHLIGHTER COMPLEX que proporciona una resplendor d’enorme lluentor. Els Laboratoris Clarins han seleccionat dos tipus de nacres :

  • Un que actua sobre la lluminositat i la lluentor de la fórmula, gràcies al seu acabat blanc platejat brillant per a uns llavis radiants.

 

  • Un altre que equilibra l’acabat blanc lluminós, aportant calidesa als llavis mitjançant els seus reflexos rosats, daurats i rogencs.

Aquests dos tipus de nacres han sigut triats per la seva blancor i per la grandària de les seves partícules, més grans que les que es troben presents en els actuals Lip Perfector. En el nacre, com més gran és la partícula millor es reflecteix la llum. A més, l’aspecte llis i uniforme de les partícules de tots dos nacares permet un òptim reflex de la llum i aporta una gran lluminositat, a més d’uns colors purs.

El resultat són uns llavis redensificats, resplendents, lluminosos i més voluminosos.

UNS LLAVIS QUE REBEN TRACTAMENT EN CADA APLICACIÓ.

Nutrició, hidratació, reparació i volum.

Amb una sola aplicació, uns llavis més bells, fins i tot al natural, gràcies al 96% de tractament en la seva fórmula amb ingredients triats pels seus nombrosos beneficis. El llard de karité, el insaponificable de karité (planta bio) i el llard de mànec silvestre s’han triat per a ajudar a reconstituir la pel·lícula hidrolipídica dels llavis.

Intensament nodrits i hidratats, suaus, flexibles i llisos.

Un pèptid refermant únic d’origen natural, el “pèptid potenciador de volum”, aporta una hidratació intensa als teus llavis.

Finalment, el gamma-oryzanol, procedent de l’oli de segó, deixa els llavis deliciosament rosats i protegits.

 

EN QUALSEVOL MOMENT

Sempre pràctic, es pot emportar a tots costats per a poder retocar els llavis o els pòmuls en qualsevol moment del dia.

El seu aplicador d’esponja, còmode i agradable, està dissenyat per a seguir perfectament la forma dels llavis aplicant aquesta crema gloss fundente i envolupant en la quantitat ideal per a un acabat uniforme.

La seva textura, cremosa i cubriente, no és enganxosa, sinó agradable i lleugera. Posseeix un sabor deliciosament dolç i addictiu.

Exactament la mateixa facilitat d’ús i la mateixa sensació de fusió en els pòmuls: posar una mica de producte sobre el dors de la mà, calfar amb el tou del dit i aplicar sobre els pòmuls mitjançant lleugers toquecitos sense desplaçar la base de maquillatge.

3 ACABATS

  • En tons naturals amb reflexos 3D, per a uns llavis llisos, brillants i redensificats.

 

  • En tons “glow” que aporten resplendor, amb més nacares, per a uns llavis deliciosos i uns pòmuls voluminosos.

 

  • En tons intensos, amb una lluentor efecte humit. Uns llavis irresistibles!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.