Casarse a Catalunya

Vestits de núvia per casaments civils

  Temps de lectura: 5 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A Pronovias, reconeixen que cada casament és únic i que cada parella de nuvis té el seu propi estil i preferències.

Comprenen que hi ha un vestit perfecte per a cada ocasió, incloent-hi els vestits de núvia per a casaments civils. Encara que tradicionalment s’ha optat per dissenys més senzills per a aquesta mena de cerimònies, la senzillesa no està renyida amb l’elegància. És per això que a Pronovias van més enllà i ofereixen vestits únics amb dissenys que t’encantaran.

En la seva àmplia col·lecció,trobaràs vestits de núvia per a casaments civils en diferents estils i longituds. Pots triar entre vestits llargs o curts, segons les teves preferències i l’ambient que desitges crear en el teu casament civil. A més, ofereixen dissenys amb detalls especials com a esquena descoberta o cotilla, afegint un toc de sofisticació i estil personalitzat al teu vestit.

La clau està en trobar un vestit que s’ajusti als teus gustos i que reflecteixi la teva personalitat en el teu gran dia. Pronovias s’especialitza en crear vestits de núvia d’alta qualitat i amb una atenció meticulosa als detalls. El seu equip de dissenyadors treballa per a oferir una àmplia varietat d’opcions, assegurant que cada núvia trobi el vestit perfecte per el seu casament.

Ja sigui que busquis un estil més minimalista, modern o romàntic, Pronovias té opcions per a tots els gustos. Els seus dissenys únics et permetran lluir radiant i sentir-te còmoda en el teu casament civil , sense renunciar a l’elegància i la bellesa.

Comentarem alguns dels nostres vestits preferits.

En primer lloc tenen el vestit Adrienne de la col·lecció Pronovias Premiere és una elecció enlluernadora per a núvies que desitgen un look elegant i sofisticat. Aquest vestit de núvia sirena presenta un escot pique afavoridor i mànega llarga, confeccionat en suau crepè.

Inspirat en el glamur de la pantalla gran, el disseny d’aquest vestit ressalta la silueta femenina de manera captivadora. Els “drapeados” magistrals en la part superior del cos aporten un toc d’elegància i refinament. L’esquena retallada afegeix un element de sensualitat i atractiu visual.

La faldilla sirena flueix des de la cintura fins al baix, accentuant les corbes de manera subtil i captivadora. El teixit de crepè proporciona un aspecte llis i elegant, mentre que la cua afegeix un toc de majestuositat i dramatisme.

El vestit Adrienne és perfecte per a núvies que desitgen lluir radiants i segures de si mateixes en el seu gran dia. El seu disseny atemporal i sofisticat captura l’atenció i crea una imatge enlluernadora mentre camines cap a l’altar.

 

En segon lloc, per variar el Lindsay Top de la col·lecció Joy Collection 2023 és una opció moderna i elegant per a núvies que desitgen un look sofisticat i amb un toc de lluentor. Aquest top de núvia està confeccionat amb lluentons i presenta un escot cor, la qual cosa li brinda un aire romàntic i encantador.

El disseny destaca pel seu estil contemporani i versatilitat. Pots optar per lluir-ho només, combinant-ho amb una faldills o pantalons de la teva elecció, per a un look nupcial elegant i audaç. També pots utilitzar-ho com a base sota una jaqueta o blazer, creant un conjunt més festiu i ple d’estil.

Els lluentons afegeixen un toc de lluentor i glamur al top, creant un efecte enlluernador que captarà l’atenció en el teu dia especial. L’escot cor realça l’àrea del bust, aportant un toc femení i afalagador a la teva figura.

Aquest top et permet jugar amb diferents estils i personalitzar el teu look nupcial segons les teves preferències i l’ambient del casament. Ja sigui que optes per un estil més formal i clàssic o desitges afegir un toc modern i festiu, el Lindsay Top s’adapta a diverses opcions i et permet expressar el teu estil personal.

Amb aquest top, estaràs llesta per a lluir radiant i enlluernadora en el teu dia del teu casament. El seu disseny modern i elegant et permetrà destacar i lluir única mentre celebres l’amor i la felicitat.Principio del formulario

En tercer lloc, el vestit Deborah de la col·lecció Premiere Collection és una elecció elegant i amb un toc de modernitat per a les núvies que busquen un look sofisticat. Aquest vestit de núvia cort en A presenta un escot creuat i està confeccionat en crepè.

El disseny del vestit Deborah destaca pel seu bell i les insercions transparents d’estil godet, que li confereixen una fluïdesa i moviment excepcionals. Aquests detalls afigen un toc de delicadesa i sofisticació al vestit, creant una aparença encantadora i femenina.

Les mànigues soltes de gasa són un altre aspecte destacat d’aquest vestit. Pots ajustar-les per a crear un atractiu detall a l’esquena, aportant un toc d’intriga i sensualitat.

El vestit Deborah és perfecte per a núvies que desitgen un estil clàssic però amb detalls moderns i subtils. El seu disseny fluid i els detalls acuradament elaborats creen un aspecte encantador i sofisticat.

Amb aquest vestit, et sentiràs bella i segura en el teu dia especial, mentre camines cap a l’altar amb gràcia i elegància. És una elecció que segurament deixarà una impressió duradora en tots els presents.Principio del formulario

Continuem amb el vestit Tinsley de la col·lecció Joy Collection 2023 és una elecció sofisticada i elegant per a les núvies que desitgen un look d’inspiració vintage amb un toc modern. Aquest vestit de cort recta està confeccionat en crepè suau i líquid.

El cosset “drapeado” d’inspiració vintage és un dels aspectes més destacats del vestit Tinsley. Aquest detall li atorga un aire romàntic i afig textura al disseny. Les mànigues llargues complementen el cosset i aporten un toc d’elegància i cobertura.

La faldilla suaument ajustada crea una silueta estilitzada i femenina, realçant les corbes de manera subtil. La cua del vestit agrega un toc de drama i elegància, aportant un element de grandiositat al conjunt.

El crepè suau i líquid utilitzat en aquest vestit brinda una caiguda fluida i un moviment gràcil. El teixit s’adapta al cos de manera afavoridora, creant un aspecte elegant i sofisticat.

El vestit Tinsley és ideal per a núvies que busquen un estil clàssic i atemporal amb un toc de glamur vintage. El seu disseny sofisticat i els detalls acuradament elaborats el converteixen en una elecció impressionant i elegant.

Amb aquest vestit, et sentiràs segura i radiant en el teu dia especial, mentre camines cap a l’altar amb confiança i gràcia. És una elecció que segurament capturarà l’atenció i deixarà una impressió duradora en tots els presents.

I per últim, per no centrar-nos només en vestits el mono Shiloh Jumpsuit de la col·lecció Joy Collection 2023 és una opció diferente, moderna i audaç per a les núvies que desitgen un look únic i fora del comú una vegada finalitzada la cerimònia. Aquest mono està confeccionat en setí i crepè, creant una silueta de perneras amples que combina estil i comoditat.

 El disseny del mono Shiloh Jumpsuit destaca per la seva esquena i escot quadrats, que li brinden un aire contemporani i sofisticat. Els detalls de muscles desmuntables tipus capa afigen un toc d’elegància i originalitat al conjunt.

L’elecció de materials com el setí i el crepè aporta un aspecte luxós i fluid al mono, creant una aparença elegant i cridanera. La silueta de perneras amples proporciona moviment i comoditat, permetent-te moure’t amb facilitat durant la festa.

El mono Shiloh Jumpsuit és perfecte per a núvies que desitgen un look de festa modern i amb un toc de glamur. És una opció ideal per a aquelles que desitgen canviar de vestit després de la cerimònia i lluir una cosa més atrevida i contemporani.

Amb aquest mono, destacaràs i et sentiràs segura i poderosa mentre

gaudeixes de la celebració al costat dels teus sers estimats. És una elecció que segurament impressionarà i deixarà una impressió duradora en tots els presents.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.