Casarse a Catalunya

El teu casament comença amb Irene Toledano.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’experiència de crear el teu vestit de núvia amb Irene Toledano és única i emocionant.

Des del moment en què creues el passadís amb el teu vestit somiat, es fa evident que és “molt tu”. No hi ha major elogi que saber que el teu vestit és una extensió de la teva personalitat, dissenyat i creat exclusivament per a tu.

Irene Toledano busca la puresa de línies, la sofisticació i l’elegància en cada vestit que crea. El seu objectiu és realçar la teva bellesa i convertir-te en el centre d’atenció de la celebració. Cada vestit està acuradament confeccionat, utilitzant teixits i encaixos d’alta qualitat.

Durant el procés de creació, tindràs l’oportunitat de triar entre diferents opcions i deixar-te portar per la màgia dels teixits i encaixos. Cada pas del procés serà una experiència inoblidable que podràs compartir amb les teves amigues.

 

Quan vegis el vestit acabat, col·locat en el maniquí enfront d’un gran espill, sentiràs que el teu somni s’ha fet realitat. Serà perfecte, tal com ho vas imaginar. Et giraràs emocionada per a mirar a les teves amigues, i en el Atelier el temps semblarà detindre’s per a elles. Han sigut testimonis dels mesos intensos de preparatius, decisions, proves i moments plens d’amor.

Perquè un casament és molt més que el dia de la celebració, és un procés que es planeja, es viu i es gaudeix des del primer dia.

El teu casament comença ara, amb l’emoció i l’alegria de portar un vestit que reflecteix la teua essència i que et farà brillar en aqueix dia tan especial.

A cada vestit únic l’acompanya un pressupost únic. Per a tindre una primera idea pots posar-te en contacte amb Irene, explicar-li les teves idees i ella et enviarà una aproximació de pressupost que, si ho desitges, podrà acabar de personalitzar.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.