Casarse a Catalunya

Serveis de casament amb Backstage Bcn

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Et cases i estàs buscant un saló d’estètica i perruqueria que puga oferir-te tots els serveis de bellesa per al dia del teu casament?

Ves a Backstage BCN, el teu saló a Barcelona especialitzat en núvies.

S’encarreguen de tot, començant pels preparatius de la pell amb tractaments personalitzats, fins a l’estilisme, el recollit i el maquillatge.

T’acompanyen en cada pas, començant amb un assessorament personalitzat basat en un treball previ núvia- estilista, per a poder trobar el look perfecte per el dia del casament, fan una prova de pentinat i maquillatge i estan presents en el dia del casament controlant i gestionant tots els timmings de pentinat i maquillatge perquè tu puguis relaxar-te i gaudir del moment.

En tot moment estaràs acompanyada pel seu equip d’estilistes, i crear així un moment únic previ a l’enllaç.

Backstage Bcn és un centre integral de bellesa, així que no es poden oblidar de la cura de la vostra pell. Ofereixen a les núvies un primer diagnòstic gratuït per a així poder oferir-te tractaments especials i personalitzats. Preparen la teva pell amb tractaments especials per al dia del teu casament. T’ofereixen tractaments exfoliants, hidratants així com també serveis per a lluir més morena. Deixen la pell de la teva cara i el teu cos radiant.T’ofereixen el disseny de celles, extensions de pestanyes, lífting de pestanyes i

Cada any estan a l’última quant a les tendències en recollits i et proposen diverses opcions fins a donar amb el pentinat que més encaixa amb el teu estil.

Backstage BCN, sens dubte la millor perruqueria i centre d’estètica de Barcelona especialitzada en casaments.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.