Casarse a Catalunya

Casaments amb encant amb La Clau Events Wedding

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La Clau Events & W eddings és una empresa especialitzada en l’organització de casaments i esdeveniments únics i encantadors.

. La seva activitat se centra en la zona del Empordà i la Costa Brava, però també es desplacen per tota Catalunya per a oferir els seus serveis. Es tracta d’un equip jove on la il·lusió, la innovació i les noves tendències es fusionen per a crear somnis fets realitat.

L’equip està dirigit per Clàudia Torrellas Agut, diplomada en Protocol, Relacions Institucionals, Organització d’esdeveniments i experta en Wedding Planning. Ofereixen serveis de Wedding Planner, que és el seu servei més complet, personalitzat i a mesura per a cada parella. Des del primer moment, t’assessoren i guien perquè el teu casament que sempre has somiat es faci realitat.

 

La Clau Events & Weddings entén l’important que és per a tu que el teu dia de casament sigui inoblidable i que puguis gaudir-lo al màxim sense preocupacions. Després de mesos de preparatius, dies, hores i setmanes organitzant el teu casament, arriba el dia tan esperat. Hi ha molts elements que coordinar i organitzar, i no podràs encarregar-te de tot per tu mateix/a en el mateix dia del casament. És per això que ells s’encarregaran de fer-ho per tu, perquè la teva única preocupació sigui GAUDIR.

Durant el mes previ a l’esdeveniment, ells coordinaran tots els preparatius, empreses i professionals involucrats per a crear una programació detallada del dia del teu casament, assegurant que tot sigui com sempre has somiat. El seu objectiu és que no hagis de preocupar-te per res i puguis relaxar-te i gaudir de cada moment especial.

L’equip de La Clau Events & Weddings s’encarregarà que tots els detalls estiguin en el seu lloc, des de la gestió de proveïdors fins a la coordinació del cronograma del dia dedel teu casament. La seva experiència i professionalisme garantiran que cada aspecte de les teues noces es duga a terme sense contratemps, permetent-te gaudir de cada instant al costat dels teus éssers estimats.

Organitzar casaments especials i personalitzades fins al més mínim detall no és tasca fàcil, però ells compten amb totes les eines necessàries. Estan a la teva disposició en tot moment per a atendre tots els teus dubtes i treballen amb les millors empreses i proveïdors per a oferir-te el millor. Ofereixen un tracte especial i personalitzat perquè el teu casament no sigui un casament més, sinó un casament únic. El seu servei a mesura inclou la gestió i coordinació de tots els preparatius, cerca de localització d’hotel i/o restaurant, servei d’àpats, fotografia, vídeo, florista, assessoria d’imatge, transport/transfers, allotjament, detalls per als convidats, invitacions, disseny del casament, decoració, cronograma, protocol cerimonial i coordinació durant el dia del casament.

L’equip  treballarà amb tu per a entendre els teus gustos, preferències i estil personal, per a després crear una proposta de decoració que reflectisca la teua essència i complisca els teus somnis. Ja siga que desitges un ambient romàntic, rústic, bohemi, elegant o qualsevol altre estil, ells s’encarregaran de materialitzar-lo i fer-lo realitat.

Cuidaran cada detall perquè la decoració sigui coherent i harmoniosa en tots els espais, creant una atmosfera màgica i captivadora per a tu i els teus convidats. Des dels centres de taula fins als racons especials, s’esforçaran per crear un ambient únic i acollidor que farà que el teu casament sigui una experiència inoblidable.

La Clau Events & Weddings comprén que la decoració del teu casament serà la posada en escena, la primera imatge i record que tindran els teus convidats. Segurament tots han somiat amb una decoració única i especial, amb una fragància, un color, un estil… ja sigui a la platja, en un bosc o en una masia. Una decoració personalitzada que els identifiqui.

T’ajudaran amb la decoració de la cerimònia, el banquet, els centres de taula, el seating pla, la taula de benvinguda, la taula de signatures, el sweets bar, el photocall i tots aqueixos detalls i racons que sempre has somiat.

Pots confiar que La Clau Events & Weddings farà tot el possible per a fer realitat els teus somnis i crear una decoració personalitzada que reflectisca el teu estil i personalitat en cada racó del teu casament. 

Amb més de 200 esdeveniments organitzats, l’ambició i creativitat d’un equip jove juntament amb la seva professionalitat en l’àmbit dels casaments  i l’organització d’esdeveniments garantiran l’èxit en el teu dia especial.

 Així que pots confiar que La Clau Events & Weddings s’encarregarà que el teu casament sigui memorable i que puguis viure’l plenament sense preocupacions. Somia el teu desitg  viu el teu somni.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.