Casarse a Catalunya

Un dijous d’octubre molt especial.

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La Fabi i el Néstor són veneçolans i, després d’11 anys de relació i de 3 vivint junts al nostre país, van decidir comprometre’s l’octubre del 2021.

Després de tant de temps junts, volien casar-se l’any següent, i per això buscaven qualsevol data disponible durant la tardor per poder celebrar-ho amb els seus familiars i amics més propers.

La parella va tenir clar que volia fer una celebració realment especial. Quan van començar a buscar opcions i proveïdors, només van tenir una cosa clara, i és que volien gaudir de vistes al mar i d’un casament a l’aire lliure. Els feia especial il·lusió i era amb el que sempre havien somiat.

A més, també volien un espai que els permetés portar el càtering, ja que volien incloure, al menú, menjar del seu país.

Així doncs, i després de buscar molt, van considerar que necessitarien ajuda, ja que no podien fer-ho tot sols, a causa de la infinitat d’opcions que hi ha a Catalunya. Per això van contactar amb Gabriel Arribas. Ell va ser de les primeres persones que van conèixer en arribar a Barcelona, gràcies a uns amics en comú.

En Gabriel té molta experiència al sector nupcial, així com al sector dels esdeveniments, i va ser la millor opció. Comptar amb el seu ajut i la seva orientació va ser tot un encert per a la parella. Ell mateix va conduir-los fins a la Mery de Boda y Miel, que va ser la seva wedding planner. Ella, juntament amb l’Aaron i el seu equip, van aconseguir que tot fos com la parella sempre havia somiat.

“Quan vàrem començar a veure localitzacions amb la Mery, les opcions van reduir-se moltíssim i, de sobte, Santa Romana va ser el lloc somiat. És un lloc de somni, que no només es caracteritza per la bellesa dels seus espais, sinó que compta amb una magnífica casa amb molta història i la seva decoració és espectacular. A més a més, sabíem que podríem gaudir d’unes vistes úniques”.

Una altra cosa que els va encantar va ser que en aquest espai idíl·lic ofereixen servei d’apartaments per als convidats. La majoria venien de fora i poder hostatjar-se allà sense preocupar els nuvis els va deixar completament tranquils. “Trobar a Santa Romana el lloc ideal va ser increïblement fàcil, ja que tot el seu equip, amb gran disposició i ajut per als nuvis i per als seus familiars, ho va fer tot encara molt més especial”.

 

La parella va decidir utilitzar tots els espais disponibles. Van realitzar un brindis als jardins, que tenen una increïble vista al mar, l’àpat i part de la festa van tenir lloc al pati de la casa principal, que, com a peça central, té una font que li dona un toc encara més especial. Per últim, el recent estrenat matrimoni, juntament amb els seus convidats, van finalitzar la festa al saló, davant de la piscina, on també s’aprecien unes increïbles vistes al mar, i és que “gràcies a tot això res va poder ser millor”.

“Ens importava molt l’opinió dels nostres convidats i tots van coincidir en que aquest lloc és espectacular, i això pot veure’s reflectit als vídeos i imatges d’aquest gran dia, a càrrec de Martin de Marie Marry Me i de Jesús Rincón i el seu equip.

“Va ser un casament increïble i, si poguéssim, el repetiríem cada any. No podem fer més que donar les gràcies a tots els que van fer d’aquesta celebració un dia memorable, així com inoblidable”.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.