Casarse a Catalunya

Mas la Boella, un lloc màgic

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mas La Boella és un lloc màgic i encantador per a celebrar casaments a Tarragona. Creen una experiència única i inoblidable.

Es troba en una masia del segle XII bellament restaurada, envoltada d’una finca agrícola de 150 hectàrees i jardins. Aquest lloc ofereix un entorn únic i encantador per a celebrar casaments, creant un ambient especial i màgic.

El xef de Mas La Boella elabora acuradament el menú de casament, assegurant-se que cada plat sigui deliciós i d’alta qualitat. El banquet es converteix en un toc de distinció que realça la celebració de les noces, brindant una experiència gastronòmica memorable.

Presenten atenció als detalls, l’equip de Mas La Boella comprén la importància dels detalls en un dia tan especial com un casament. Ofereixen una àmplia gamma de serveis per a ajudar amb l’organització, com a maquillatge i perruqueria, serveis de transport amb autobús, personalització d’esdeveniments i qualsevol altra cosa que puguin necessitar perquè tot sigui perfecte.

L’hotel ofereix una eina que facilita l’organització de les casaments. Amb aquesta eina, els nuvis poden gestionar la llista de convidats i agrupar les taules de manera senzilla, brindant comoditat i control en la planificació de l’esdeveniment.

Mas La Boella ofereix un lloc màgic, una atenció excepcional als detalls i una àmplia gamma de serveis per a garantir que #cada noces siguen úniques i inoblidables.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.