Casarse a Catalunya

Aquest estiu llueix els banyadors de Janina Born

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’estiu ja és aquí! I això significa diez platja i piscina, per poderte relaxar i refrescar. Tindràs l’oprtunitat de lluir els exclusius banyadors de Janina Born.

Una marca de bany personalitzada que ofereix una àmplia varietat de patrons de bikinis i banyadors. El que els distingeix és que pots donar color al teu gust utilitzant la seva carta de colors. Això et permet personalitzar la teva peça de bany i tindre un disseny únic.

La marca s’enfoca a oferir productes d’alta qualitat, tant en el disseny com en la fabricació. Fabriquen a Barcelona utilitzant materials locals i de proximitat, la qual cosa els permet delimitar-se a l’entorn europeu. Aquesta elecció no sols promou la sostenibilitat, sinó que també garanteix alts estàndards de qualitat.

Utilitzen teixits d’alta qualitat amb protecció SPF50. Aquests teixits no sols protegeixen la teva pell dels nocius raigs del sol, sinó que també són flexibles i enèrgics, la qual cosa els permet adaptar-se al cos i modelar la silueta. Aquesta combinació de protecció i ajust garanteix comoditat i confiança mentre gaudeixes de les teves activitats aquàtiques.

En general, Janina Born és una marca de bany personalitzada que es destaca pel seu enfocament en la qualitat, tant en el disseny com en la fabricació. La seva fabricació local a Barcelona amb materials europeus garanteix productes sostenibles i d’alt rendiment. Si estàs buscant peces de bany úniques i d’alta qualitat, Janina Born pot ser una excel·lent opció.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.