Casarse a Catalunya

Escull el teu estil

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Carlo Pignatelli

La moda masculina ha evolucionat exponencialment en els darrers anys i, per suposat, la moda nupcial pel que fa al nuvi tampoc ha quedat enrere.

En l’actualitat, l’home compta amb diverses opcions per lluir impecable en el dia deu seu casament i, tot i que en ocasions s’ha prescindit de complements clàssics, com la corbata o el corbatí, la realitat és que aquests es mantenen com un símbol de classe i d’elegància i, al mateix temps, han estat elevats al següent nivell, renovant-se en una gran varietat de dissenys i d’estampats per a aquells nuvis que cerquen un estil irreverent i atrevit, o que simplement busquen destacar per sobre de la resta i mostrar la seva veritable personalitat a través dels complements que lluiran el dia del seu casament.

Des del clàssic disseny llis, estampat o un estil personalitzat. El més important és escollir el complement ideal que concordi amb el tipus de cerimònia prevista. Recordem que existeixen 4 complements base per al vestit: la corbata, el corbatí, la corbanda o el corbató i el mocador. Cadascun d’aquests elements compleix unes funcions específiques.

 

Giuseppe Rocchini

Es creu que la corbata va sorgir a Croàcia. De fet, el seu nom deriva d’aquest país. Igual que el corbatí, és el complement més famós, així com indispensable, a l’armari de qualsevol home amb estil. Segons el protocol, l’ideal és fer-la servir amb una camisa de coll italià amb doble puny per als botons de puny i tapabotons perquè, d’aquesta manera, el nuvi ressalti i llueixi imponent, amb la corbata just al centre del seu look.

També existeixen excepcions, com en el cas del jaqué, amb què es permet lluir corbata o corbanda. L’ideal és fer-la servir en esdeveniments en espais tancats i de nit.

Félix Ramiro

D’altra banda, la corbanda és considerada una variació de la corbata i el complement ideal per a qualsevol look. La seva principal característica és que és més ampla i prima que la corbata, i compleix la finalitat de distingir el nuvi de la resta de convidats. Generalment, els dissenys inclouen relleus o estampats per donar un toc distintiu a qui la dugui i, a més, és ideal per a esdeveniments a l’aire lliure, gràcies a la seva lleugeresa.

Arax Gazzo

Un altre dels clàssics és el corbatí. Es caracteritza per ser un símbol de distinció i d’originalitat. Tradicionalment, es porta en conjunt amb l’esmòquing i el faixí, tot i que la variant d’esmòquing i armilla s’ha convertit en un boom per als nuvis.

Ramon Sanjurjo

Pel que fa als dissenys, existeixen des d’estils clàssics, com el vestit llis de color negre, fins als estils més extravagants, com estampats actuals. L’imprescindible és trobar el que millor combini amb la resta dels accessoris.

Per últim, parlarem del mocador. Un poderós aliat a l’hora de reforçar l’elegància de qualsevol look. Segons el protocol, s’ha de portar únicament en companyia i en combinació amb la corbata, la corbanda o el corbatí, tot i que les darreres tendències ens han deixat veure looks informals en els quals només s’inclou aquesta peça. Si tens dubtes de quan donar-li protagonisme, la resposta és SEMPRE.

Existeix un estil idoni per a cada nuvi. És ben sabut per a tots que escollir l’outfit ideal no és gens fàcil i, per arribar a trobar-lo, s’ha de provar cadascuna de les propostes per saber quina s’acobla millor al teu estil i convertir-te, així, en tot un expert en protocol.

 

Dsquared2

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.