Casarse a Catalunya

Eurostars Hotel Company celebra l’esdeveniment de presentació de l’Eurostar Sitges 5

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Eurostars Hotel Company va celebrar el 15 de juny a Sitges l’esdeveniment de presentació del Eurostars Sitges 5*

L’emblemàtic resort de luxe que des del mes de març forma part de la col·lecció d’establiments de la cadena. La trobada ha congregat a 200 convidats procedents del sector turístic, polític, economicofinancer i cultural que han pogut gaudir d’aquesta màgica vetllada en un entorn idíl·lic, dins del Parc Natural del Garraf  i amb impressionants vistes al Mediterrani.

La trobada es va  iniciar amb la benvinguda i un breu parlament per part del president de Grup Hotusa, Amancio López Seijas, qui ha agraït l’assistència a tots els representants institucionals i convidats presents. A més, va destacar “el gran orgull i responsabilitat que ha suposat incorporar aquest emblemàtic resort de luxe al port foli de la companyia i que sens dubte serà tot un referent del turisme vacacional d’alt nivell i, sobretot , en el segment MICE de la zona i que, a més, reforça la seva ferma aposta pel segment  hoteler d’alta gamma”.

Després d’aquesta intervenció, es va iniciar  el còctel servit amb una variada selecció d’aperitius  freds i calents complementats amb un ampli ventall de propostes culinàries distribuïdes en diferents corners temàtics. La vetllada va estar amenitzada per una actuació de jazz en directe, que va donar pas a una sessió de DJ fins a finalitzar la celebració.

Eurostars Sitges, una àmplia oferta d’activitats durant l’estiu.

Situat en un entorn envoltat de naturalesa, en el cim d’un pujol i amb espectaculars vistes al Mediterrani, Eurostars Sitges 5* és un oasi de luxe mediterrani, un lloc perfecte per a desconnectar. L’hotel ofereix àmplies i modernes habitacions, cinc espais gastronòmics per a tota mena de paladars i una completa àrea de wellness i gimnàs. A més, les seves quatre magnífiques piscines exteriors completen aquesta experiència de luxe. L’hotel també disposa del seu propi i modern centre de convencions, amb més de 2.000 m² i un total de 27 salons situats entre amplis jardins, amb vista a la mar.

Aquest estiu, Eurostars Sitges 5* convida tant a clients allotjats com al públic general a gaudir de les llargues nits estiuenques amb els esdeveniments gastronòmics més màgics de Sitges, que tindran lloc al juliol i agost en el Restaurant Verena. Un enclavament únic i elegant amb increïbles vistes a Sitges i a la mar Mediterrània.

Barbacoes temàtiques a l’aire lliure acompanyades de música en directe, DJS, una exquisida oferta gastronòmica basada en productes locals de temporada i cinc meravellosos concerts de  Candlelight sota les estrelles de Sitges, perfectes per a gaudir al màxim de l’estiu durant els mesos de juny, juliol i agost. El dia 30 de juny començaran els concerts amb un tribut a Coldplay.

A més, aquest estiu torna el Terramar Fest, un festival de música que es durà a terme del 28 de juliol al 9 d’agost a Sitges. Com a part del festival, l’hotel oferirà un paquet especial d’allotjament i entrades VIP al Festival, brindant als hostes una experiència de luxe i música en viu.

Nuvis, us convidem a gaudir d’aquestes propostes de nits d’estiu i així conèixer de primera mà un entorn únic a la vora del mar. Qui sap si potser després serà el lloc escollit per celebrar el vostre casament?

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.