Casarse a Catalunya

Clarins llença al mercat Cryo-Flash Cream-Mask

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins s’ha inspirat del poder del fred combinant el millor de la naturalesa i de la ciència per a oferir una màscara avantguardista capaç de baixar la temperatura de la pell 4 graus per a tibar-la, allisar-la, reafirma-la, … en poques paraules, per a rejovenir-la com si es tractés d’un “lífting”.

Amb “Innovation Cryo Starter Technology” Clarins posa en relleu un procés natural de la pell anomenat flaix calci. Es tracta d’una entrada ràpida de calci en les cèl·lules. Quan la pell està exposada a baixes temperatures s’inicia el procés flaix calci. Una espècie d’injecció de combustible que afavoreix la renovació cel·lular, en concret la dels “queratinocitos”. Amb l’edat, la presència de calci en les cèl·lules es redueix, el procés flaix calci natural és menys eficaç, la funció barrera de la pell es veu alterada i es torna vulnerable, és a dir més fina, deshidratada, menys ferma. Apareixen els solcs i les arrugues. La “Cryo Starter Technology” de Clarins permet una associació entre molècules M.G.A. i un extracte d’onagra bio “cryo like” d’efecte fred. La molècula M.G.A. és un derivat de mentol pur que actua com un estàrter tèrmic provocant el procés flaix calci en la pell. El seu poderós efecte refrescant activa la penetració del calci en la cèl·lula. Prevé l’envelliment, llisa i reafirma la pell immediatament.

L’extracte d’onagra bio “cryo like” és un veritable estàrter biològic. Aquesta planta és capaç de resistir al fred extrem. Està dotada d’una alta concentració de oenoteína, una molècula capaç d’activar el flaix calci. Activa biològicament la penetració de calci en les cèl·lules per a prevenir l’envelliment. També és capaç de potenciar la síntesi de col·lagen I per a reafirmar la pell i protegir-la dels efectes nocius deguts als radicals lliures.

La textura de *Cryo Flaix de color blau verd es llisca com un gel sobre la pell. Brinda una sensació de frescor i de relaxació. Cryo Flaix baixa 4 graus la temperatura de la pell. És dues vegades més fred que un tractament de crioteràpia.

  • 97% de les dones que ho van provar asseguren que noten el seu immediat efecte refrescant.
  • 88% d’elles noten que els seus porus estan menys visibles.
  • 90% observen que la seva pell està més llisa, com després d’un estirament.
  • 93% d’elles declaren que la seva pell es veu més jove.

Utilitzant Cryo-Flaix dues vegades per setmana, després de 28 dies, es nota una disminució de les arrugues d’un -22% i una millora de la fermesa de la pell d’un + 39%.

Cryo flaix s’aplica en capa espessa sobretot el rostre i coll evitant el contorn dels ulls. Es deixa actuar 10 minuts i es retira amb un disc de cotó impregnat de loció tònica. També es pot aclarir amb aigua.

Clarins ha desenvolupat un acte massatge que afavoreix l’eficàcia de Cryo-Flaix.

1. Lliscar la base dels palmells de les mans suaument des del rostre fins als lòbuls de les orelles en sentit ascendent diagonal. Realitzar diverses passades sense exercir molta pressió.

2. Repetir el gest des de la comissura dels llavis fins al centre de les orelles amb la palma o amb el lateral del dit polze.

3. Seguir amb el mateix gest des de la base del nas fins a les temples exercint una pressió suau per a mobilitzar el teixit i afavorir la circulació.

 

4. Lliscar les mans des del centre del front cap als costats. Repetir el moviment tres o quatre vegades.

Clarins opta per la bellesa responsable:

  • 93% dels ingredients són d’origen natural.

 

  • 40% del vidre del flascó prové de vidre reciclat. Els pots de vidre són enterament reciclables.

 

  • La tapa del pot està elaborada amb 50% de plàstic reciclat.

 

  • El cartó de l’estoig prové de boscos gestionats sota criteri sostenible.

 

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.