Casarse a Catalunya

IL·LUMINA LA MIRADA

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Tips per aconseguir la mirada que sempre has volgut tenir…

Els ulls capturen cada moment de la nostra vida, són testimoni de cada passa que fem, per a les coses bones i per a les dolentes, i és per això que es diu que són el mirall de l’ànima. Per això, cuidar la mirada i, en definitiva, els nostres ulls és molt important. Parlen per sí sols i, si els maquilles, els aportaràs lluentor, intensitat i, alhora, elegància.

Tenir una mirada a punt és el que has d’aconseguir per tal de presumir de bona cara.

Contorn, il·luminador d’ulls, màscara de pestanyes, eyeliner… Els ingredients perfectes per tenir una mirada única.

Sabem que, en ocasions, és complicat aconseguir la mirada perfecta, però amb el maquillatge adient tindràs el resultat esperat.

Necessitaràs contorn d’ulls, unes gotes d’il·luminador i una màscara de pestanyes que potenciï la mirada i aixequi les teves pestanyes.

PASSOS A SEGUIR

El primer que hauràs de fer serà netejar-te la cara amb aigua i afegir-li un tònic facial adequat per treure les partícules de brutícia que hi puguin quedar.

Un cop fet això, hauràs d’aplicar el sèrum i donar protagonisme al contorn d’ulls. Seguidament, prova una bona base de maquillatge, perquè tan importants són els ulls com la resta del rostre, per tal de tapar les petites imperfeccions. Això t’ajudarà a aconseguir un aspecte d’allò més saludable.

Després, aplica el coloret i dona pas a l’il·luminador. Estén-ne una mica sota l’arc de la cella, al centre de la parpella, al lacrimal i a la part alta del pòmul. El toc final l’aportaràs amb una bona màscara de pestanyes, ja que engrandiràs la mirada.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.