Casarse a Catalunya

SANTA EULALIA CELEBRA ELS 180 ANYS SENT EL REFERENT DE LA MODA DE LUXE A BARCELONA

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Una ocasió especial? Trobar aquella peça amb la que destaquis sense estridències, aconseguir un look elegant i amb el que alhora et sentis bé, confortable i únic.

Tot això és el que el coneixement de Santa Eulalia, la botiga de referència en moda de luxe a Barcelona, després d’una constant i acurada selecció del millor del món de la moda, ofereix a la seva clientela, homes i dones que valoren la MODA en la seva més alta expressió.

Vestir, poder escollir entre el millor del món, els millors dissenyadors de cada moment, les marques que donen sentit i forma a un entendre el vestir en la seva vessant més elegant. Aquella núvia que vol ser diferent, aquell nuvi que vol tenir el seu vestit per marcar estil a la cerimònia, aquella convidada que vol destacar, potser per sobrietat i minimalisme, potser per aquell disseny creat per les millors marques del moment.

El luxe és a Santa Eulalia la guia que marca els camins de les seves propostes. Tom Ford, Brioni, Canali, Bottega Veneta, Isaia, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dsquared2, Kiton, Loro Piana, Givenchy, son algunes de les marques que un home pot escollir als magnífics espais de la seva impressionant botiga. Potser un perfum de la seva selecció privada ens acompanyaria a poder gaudir de les propostes per la dona. Alaïa, Chloé, Stella McCartney, Saint Laurent, Zimmermann, Givenchy, Tom Ford, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Balenciaga, son algunes de les marques, que ens donaran sempre aquest look diferent i de luxe del que parlem.

Tot i això, deixem per el final d’aquest recorregut la “joia de la corona” de Santa Eulalia. La seva secció de sastreria i camiseria a mida, precisa d’una visita personal ja que no hi ha paraules per descriure l’experiència que ofereix. Gaudir d’una d’aquestes peces feta a mida artesanalment en el propi taller de la casa per professionals amb molts anys d’experiència en la més alta sastreria és molt més que seguir una tendència, francament és un estil de vida.

Quan els sastres,  preparen aquell tall que va bé a aquell nuvi únic, o al seu pare o a algun convidat; quan aquell teixit  de cashmere, o aquella alpaca de Loro Piana; quan aquella llana freda escollida de Scabal, de Holland & Sherry o Dormeuil entre molts altres, donen forma al nostre vestit, és quan ens sentim transportats a un altre món: el món del luxe, i de l’exclusivitat.

 

Tot això i molt més és Santa Eulalia, botiga nascuda ara fa 180 anys i referent no tant sols de la moda de luxe a Barcelona sinó també a nivell internacional, avui capitanejada per Lluís Sans, membre de la quarta generació de la família propietària, i la seva esposa Sandra Domínguez.

Nascuda el 1843 al Pla de la Boqueria, ja el 1926 Santa Eulalia va ser pionera a organitzar desfilades d’Alta Costura a Barcelona i dels seus tallers han sortit els vestits i barrets que van vestir el tout Barcelona i més enllà. Els darrers anys ha tingut l’honor d’haver estat escollida com una de les 30 millors botigues masculines del món per Pitti Immagine de Florència i The Business of Fashion.

 Al llarg dels anys, Santa Eulalia ha estat guardonada amb diversos premis i reconeixements dels quals en destaquem la Medalla d’Or al Mèrit Cívic atorgada per l’Ajuntament de Barcelona el 2011, el Premi de Comerç atorgat per la Generalitat de Catalunya el 2018 i el Premi Nacional de Comerç Interior atorgat dues vegades pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme el 2014 i 2021.

Avui dia, situada al Passeig de Gràcia, una de les principals artèries comercials de Barcelona, en un establiment de 2000m2 dissenyat per l’arquitecte novaiorquès William Sofield, Santa Eulalia ofereix una experiència única als seus clients en un ambient còmode i refinat, una barreja de tradició i avantguardisme, que inclou àmplies zones que allotgen les col·leccions d’home i dona, un taller propi de camiseria i sastreria a mida i un bistrot amb una terrassa amb jardí.

Santa Eulalia és un espai d’estil i noves tendències que, dirigit i atès per experts coneixedors, convida durant tot l’any a descobrir la millor selecció del panorama internacional de la moda. Poques empreses han arribat a celebrar els seus 180 anys seguint sent un clar referent com és el cas de Santa Eulalia en la moda de luxe. Tot un luxe pels amants de l’elegància y de les darreres tendències.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.