Casarse a Catalunya

Un escenari natural

  Temps de lectura: 2 minuts

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Toc de frescor i d’originalitat al casament. El dia del teu casament tot importa…

I per això és molt important que tinguis en compte els elements que estaran involucrats en la decoració per a la festa i, fins i tot, per a la cerimònia civil o la religiosa.

La decoració amb jardins verticals, també coneguts com a “murs verds”, s’ha convertit en un imprescindible per a tot casament que se celebri actualment. Es tracta d’instal·lacions verticals de plantes i de flors de diversos tipus, colors i mides, que s’estructuren a la manera d’un jardí en llocs estratègics, en parets del lloc on tindrà lloc el casament.

Fotografia de de Mar Mateu i  Arts Catering 

La idea principal d’aquesta tendència de decoració és crear espais únics en llocs que no tinguin il·luminació, decoració o un atractiu especial, per tal de dotar-los de vida i de color. És molt comú muntar-ho com a fons de la cerimònia, com a part del photocall, com a decoració al sostre de l’entrada, per donar una benvinguda única als convidats, com a part de la decoració de les taules dels nuvis o dels convidats o, fins i tot, com a decoració suspesa sobre la taula del banquet, de la zona de drinks o de dolços.

Opta per jardins al natural o bé, si ho prefereixes, tria flor i fullatge artificials. Si et decantes per planta natural, l’eucaliptus és una de les més utilitzades per aconseguir aquest efecte vertical, pel seu color, la seva mida i la forma de les seves fulles. A més, una decoració verda és un encert total per a aquelles parelles a les quals els encanta l’ona ecofriendly i pretenen donar al casament un toc subtil de frescor i un efecte de selva.

Fotografia de Tu Decoración Original i de Nizuc

Si t’agraden els colors i desitges dotar la teva celebració de color i de vida, et proposem combinar el fullatge verd amb flors o altres plantes en diverses tonalitats, com el fúcsia, el taronja, el groc o el vermell, però, si t’inclines més pels colors càlids, el lila, el blanc o el blau, en tonalitats des del turquesa fins al blau cel, seran els ideals per crear un ambient imponent.

Si ets fanàtica d’allò maxi i vistós, també hi ha opcions per a tu, ideals per a espais grans amb parets altes, que permetran incloure elements amb més volum i mida. Sens dubte, els maxijardins donaran un plus a la teva cerimònia i la dotaran de luxe i d’originalitat

Si t’has decidit per incloure els jardins verticals en aquest dia tan especial, però desitges un estil senzill i minimalista, flors com la rosa, l’espígol, la xicoira, la campaneta d’hivern, el gessamí o la violeta africana donaran a la decoració aquell petit toc de color sense arribar a l’exageració. D’altra banda, si ets atrevida i t’has decidit per allò extravagant, flors com la begònia, el gerani, el lliri, la dàlia, el gira-sol o la peònia seran les teves millors aliades per donar el màxim toc de color a aquest espai i convertir-lo en un autèntic escenari ple de màgia, de vida i d’amor.

Hi ha moltes maneres en què pots combinar la decoració floral. Una de les més originals és incloure-hi il·luminació, amb un parell de focus penjants en llum blanca o groga, que donaran l’últim toc de calidesa i de romanticisme a l’espai escollit, i t’assegurem que tots els teus convidats voldran fer-se una selfie amb la decoració de fons.

 

Fotografia Jonatan Borba

Aposta per allò natural, encara que una opció també són els esdeveniments a l’aire lliure, com els jardins, que fan que es prescindeixi dels arranjaments florals i de les decoracions excessives. Al final, tu sempre tindràs la darrera decisió sobre l’ornamentació que vols incloure al teu casament.

No et limitis, recorda que la decoració floral és un dels elements indispensables que donarà al teu casament el toc de màgia, de frescor i d’amor, i que ajudarà a crear un ambient molt especial, amb què tu i tots els teus convidats us transportareu a un altre món.

Fotografia de Dasler 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.