Casarse a Catalunya

Parató guanya dues medalles al prestigiós Concurs de: “l’Acadèmia de Tastavins 2023”

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Ens complau anunciar que el Celler ha estat guardonat amb dues medalles, Or i Bronze al prestigiós Concurs que organitza l’acadèmia de Tastavins i La Denominació d’Origen Penedès. 

Aquests premis han reconegut l’excel·lència i la qualitat de 2 dels seus vins més joves i innovadors:

Blanc Xarel.lo Brista 2022 Medalla d’Or

 Un homenatge als seus orígens. Un vi tal i com el feien els seus avis. Mínima intervenció en un procés natural. Macerat amb la seva pell, sense sulfits ni llevats afegits. Un vi lliure i autèntic. El resultat, un vi blanc de color intens, fruit de la fermentació del xarel·lo amb els llevats naturals procedents de la vinya. Aromes complexes. En boca té una entrada suau però evoluciona a un vi intens i molt expressiu. Idoni per: aquells de moments de relaxació en què et vols trobar a tu mateix

Negre Santa Clara 2022 Medalla de Bronze

És un vi sense maquillar: no hi ha criança en fusta, només fruita, expressió del paisatge, del clima assolellat, la proximitat del Mediterrani i la força de la varietat de raïm Cabernet Sauvignon. És un vi agradable, amable, però amb caràcter (14,20%), profund, aromàtic, fàcil de beure, però alhora amb cos. Idoni per: compartir amb els amics en moments distesos i alegres.

El concurs destaca la qualitat dels vins de la nostra regió. És a l’actualitat el degà al sud d’Europa, amb 57 edicions celebrades. Estan contents i orgullosos de ser reconeguts i aquest èxit els motiva a continuar treballant amb passió i dedicació. Continuaran compromesos a oferir vins de qualitat excepcional.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.