Casarse a Catalunya

La nova edició de Casar-se a Catalunya ja esta disponible! A què esperes?

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Casar-se a Catalunya pren una personalitat inesperada en aquesta edició, apropant les núvies, els nuvis i les convidades a les últimes tendències de la moda!

Des de looks i idees per a un casament clàssic amb aires romàntics fins a inspiracions més atrevides amb capes, amb obertures, amb estampats o la moda bohèmia per als més exigents. Ens endinsarem pel camí del protocol per al seating plan i farem una parada per explicar-te com incloure un càtering per a vegans i vegetarians al menú del teu casament.

Això i molt més és el que hi trobaràs! Una edició que segur serà la teva edició preferida!

A continuació comentarem algunes de les seccions per deixar-vos amb les ganes de llegir la revista! Però abans de tot, que opines de la portada? Desprèn, felicitat, romanticisme, llum, naturalesa i sobretot molt d’amor! La núvia porta un elegant i sofisticat vestit de Jesus peiro i el nuvi va vestit de la mà de Uomo.

Casar-se a Catalunya aposta per la diversitat, per això mateix tenim un tema dedicat a la normalització de tot tipus de cossos. Des de sempre han existit cossos totalment diferents, però normalment hi ha hagut una certa normativitat que ens ha fet creure depenent del tipus de cos era millor fer servir un tipus de peça o altre, però no es cert. Tot es tracta de sentir-se bé amb un mateix i saber què és el que et fa sentir més còmode amb el teu cos.

Ets team tiara o team vel?? Ambdós són diferents, però poden complementar-se i lluir-se alhora o per separat. A la secció de moda, descobriràs quines són les tendències i les millors opcions de complements per a núvies i les seves característiques.

A la revista no pot faltar la secció de bellesa perquè tota núvia estigui radiant el dia del seu casament. Hi ha un tema que preocupa a tota núvia i aquest és la cura de les ulleres. No totes són iguals i cada tipus necessita un tractament diferent. És  indispensable saber identificar què necessiten els teus ulls. A la revista trobaràs consells que t’ajudaran a reduir-les! El somni de tota núvia!

 

Per descomptat que no deixarem enrere al nuvi! La revista té una secció dedicada als nuvis, ja que tant el nuvi i la núvia tenen el mateix protagonisme. En aquesta secció parlem de tendències com per exemple, la barba, actualment és tendència i, cada cop, són més els nuvis que opten per lluir-la en el dia més especial. Et donarem tips per cuidar-la!

Com sempre, no poden faltar els nostres diaris de boda que publiquem a totes les edicions. Històries d’amor, reals que desprenen felicitat. Podràs descobrir com sorgeix l’amor dels nuvis i de quina manera celebren el seu dia tan important i especial.

També tenim articles sobre, llunes de mel,  banquets de casament, gastronomia, invitacions, detalls per a regalar als convidats, rams de núvia, llunes de mel, idees originals amb les quals sorprendre els assistents el dia del casament i  moltíssimes coses més … A Casar-se a Catalunya ho tenim tot present!

No volem revelar res més! La revista ha estat realitzada amb molta il·lusió i afecte.  Esperem que la gaudeixis!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.