Casarse a Catalunya

Premi Clarins per la Infància 2023

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Dijous passat 25 de maig, la signatura CLARINS, compromesa amb les causes solidàries, entregava el cèlebre Premi Clarins per la Infància a una gran dona, Celeste Cervera Morga de Llogarets Infantils SOS.

També Clarins donava, com fa des de fa 25 anys, 40.000 € a l’ONG Llogarets Infantils SOS.

La padrina de l’acte ha sigut Helen Lindes. Visiblement emocionada, va ressaltar la importància d’una infància feliç destacant que els xiquets són el nostre futur i hem d’educar-los amb molt d’amor. Va ressaltar també la importància que empreses com Clarins ofereixen el seu suport perquè això es converteixi en una realitat. Helen va ser l’encarregada d’entregar el prestigiós Premi a Celeste Cervera Morga.

La premiada, Celeste Cervera Morga, té 47 anys i és diplomada en Relacions Laborals. Va començar el seu treball en Llogarets Infantils en 2014, formant part del programa d’acolliment familiar Llars Funcionals a Castella-la Manxa que dona resposta a xiquets proporcionant-los una família d’acolliment ja que, per les seves circumstàncies personals, precisen d’una dedicació exclusiva. Celeste és mare acollidora d’un grup de 3 germans amb necessitats especials. Va rebre la seva merescuda recompensa pel seu absolut lliurament, per la seva tendresa i per l’amor que ella distribueix tots els dies.

Pedro Puig, president de Llogarets Infantils SOS, va ressaltar la importància que en cada casa de l’organització hi hagi una persona de referència perquè els xiquets es trobin en família, perquè se sentin segurs i, abans de res, mai separar als germans: “L’important és que els xiquets, quan surtin del col·legi, sapiguen que hi ha una persona que es preocupa per ells”.

Amaya Marquínez, Directora General de Clarins España, després de destacar el compromís de Clarins, va lliurar el seu donatiu anual a Pedro Puig, president de Llogarets Infantils SOS.

Clarins està convençut que aquest tipus de suport és la garantia d’aconseguir un futur millor per a la nostra societat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.