Casarse a Catalunya

Messika en el Festival de Cinema de Cannes

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Messika ha arrasat en la catifa roja en la 76a edició del Festival de Cinema de Cannes.

La sublim actriu espanyola Ester Expósito va desfilar per la catifa roja de “Black Flies” durant la 76a edició del festival de cinema de Cannes. Estava radiant amb el collaret i les arreades Desert Bloom i l’anell Wild Moon, tots de la col·lecció d’Alta Joieria Born To Be Wild.

L’ambaixador masculí de Messika, Alton Mason, estava enlluernador en la catifa roja amb joies Messika. Portava el earcuff Beloved Feather, el clip Illusionnistes i els famosos anells Akh-Ba-Ca amb un diamant talla brillant de 11,81 quirats. Tot d’Alta Joieria.

Ester Expósito i Alton Mason

L’actriu i model italiana Sveva Alviti va brillar amb les arracades i el collaret Diamond Catcher, de la col·lecció Born To be Wild d’Alta Joieria.

La icònica model i antiga ambaixadora de la signatura, Gigi Hadid va desfilar per primera vegada per la catifa roja del festival lluint dissenys de la marca. Estava espectacular amb el collaret i la polsera Roaring Diamonds de la col·lecció Paris est une Fête, el clip per a l’orella Illusionnistes, l’anell atemporal Glam’Azone, l’anell doble Gloria i un excepcional anell en forma de cor Toi&Moi de pedres de diamant rosa i groc.

Sveva Alviti i Gigi Hadid

La model russa Irina Shayk va enlluernar en la catifa roja amb el majestuós collaret d’Alta Joieria Akh-Ba-Ca, la peça més icònica de Messika fins ara. La Maison Messika va escriure un nou capítol de la seva història amb aquest extraordinari diamant de 33 quirats, una pedra extraordinària que il·lumina la peça central de la col·lecció d’Alta Joieria 2022. Valérie Messika s’atreveix amb un repte inesperat en crear Akh-Ba-Ca, un conjunt amb un disseny inherentment inspirat en la mitologia i l’estil de l’antic Egipte, concebut en diamants i or blanc.

L’actriu i model estatunidenc Sabrina Elba estava enlluernadora amb les arrecades Snow Queen de la col·lecció Onze Upon a Time amb l’icònic anell Toi & Moi.

Irina Shayk i Sabrina Elba

La model alemanya Toni Garrn va brillar amb les arracades i l’anell Sirenetta i la polsera Bright Falcon.

La model Sara Sampaio estava radiant amb el choker Magic Spell, les arrecades Illusionnistes, l’anell doble Rockfeller i l’anell Ritzy.

 

Toni Garrn i Sara Sampaio 

La model estatunidenca Grace Elizabeth estava impressionant amb el collaret Cascade, el earcuff Calypso i les arrecades Magnetic Love, els anells Illusionnistes i Magnetic Love de Messika Paris.

L’actriu australiana Claire Holt va mostrar la seva “panxeta” lluint joies de Messika. Estava glamurosa amb les arrecades Diamond Catcher, els anells Desert Bloom i Wild Moon i la polsera Shards Of Mirror d’Alta Joieria.

Grace Elizabeth i Claire Holt

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.