Casarse a Catalunya

Sensacions Gastronomy and Emotions, fitxa a Ton Colet, millor Sommelier de Catalunya en 2022.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Colet aportarà a l’oferta d’alta gastronomia per a esdeveniments que ja ofereix Sensacions, el seu ampli coneixement en vins i la seva habilitat per a crear maridatges perfectes per a cada plat i esdeveniment.

En el seu nou paper en Sensacions, Ton Colet treballarà al costat de l’equip de cuina liderat per Sergi Chacón incorporant una proposta enològica singular adaptada a cada esdeveniment i ocasió. L’enfocament que Sensacions aporta a cada proposta, amb la seva ja prestigiosa aposta pel producte i la gastronomia d’alta qualitat, es complementarà a la perfecció amb la presència d’un professional com Colet que presenta una línia clara defensant vins que aporten valor a l’experiència, ja sigui per una cuidada selecció d’opcions de proximitat, sostenibles, ecològiques i biodinàmiques, si pot ser, així com pel valor social del projecte i del celler en concret.

En paraules del propi Colet “vins que tiguin darrere un bon missatge i que aporten valors diferencials. És cert que hem de combinar els nostres alts volums de clients en els quals a vegades dissenyem accions per a prop de mil persones amb les produccions de cellers xicotets i singulars però estic segur que sempre trobarem punts d’equilibri. Busquem vins de tota Catalunya, no ens centrarem en cap lloc en concret ni en una denominació en particular. Tenim la sort de tenir un territori molt extens amb molts viticultors desenvolupant projectes increïbles i això ho aprofitarem. La meva proposta diferencial és intentar treballar el més possible amb vins pròxims a la localització on es desenvolupi  l’acció.”

Colet compta amb més de quinze anys d’experiència com a sommelier, havent gestionat i dissenyat l’oferta de vins de, almenys, tres espais reconeguts amb el premi Cartavi que distingeix anualment les millors cartes de vins de Catalunya i, per descomptat, l’assoliment més recent d’haver sigut triat com a Millor Sommelier de Catalunya en 2022.

Amb la incorporació de Ton Colet, Sensacions-Gastronomy & Emotions fa un pas avant marcant-se com a principal objectiu desenvolupar una proposta d’esdeveniment memorable i 360°, posant especial èmfasi en l’aspecte gastro-enològic.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.