Casarse a Catalunya

Els nous SOS Primers de Clarins

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Una nova generació de pre-bases, meitat maquillatge i meitat tractament, que actuen a l’instant com a perfeccionadors de rostre.

Al mateix temps que ofereixen resultats específics de tractament. Als 28 dies una pell visiblement més bonica!

INNOVACIÓ CLARINS

Una pell saludable i bella és sinònim d’una microbiota equilibrada. Per 1a vegada, els nous SOS Primer incorporen en la seva fórmula el Complex Microbiota desenvolupat pels Laboratoris Clarins, compost per 3 actius marins, alga chlorella, alga laminaria i aigua de mar, per a una acció prebiòtica i per polifenoles de flor de safrà, per a reforçar les defenses naturals que asseguren l’equilibri de la microbiota cutània.

MAQUILLATGE vs. TRACTAMENT

Per què triar? En cada to trobaràs una correcció de color específica, una textura fondant, lleugera i fresca, que facilita l’aplicació del maquillatge i prolonga la seua duració, al mateix temps que ofereix un benefici específic per a la teua pell, 24 hores d’hidratació i alta protecció gràcies al complex Anti-Pol·lució de Clarins. Els nous SOS Premier contenen un 78% d’ingredients d’origen natural amb un 94% de tractament en la seva fórmula.

BELLESA RESPONSABLE

Un nou envàs sense dosificador, fabricat amb un 40% de plàstic reciclat i 100% reciclable. El seu tap està realitzat amb materials 100% reciclats.

SOS Primer White

Augmenta la lluminositat

La contaminació, l’estrés i la falta de somni són les causants de l’estrés oxidatiu que produeix els radicals lliures que disminueixen la lluminositat de la pell. Els nacres proporcionen una lluminositat instantània mentre que l’extracte de edelweiss bío, un antioxidant, conegut per la seva capacitat per a protegir els “queratinocitos” i els “fibroblastos” de l’estrés oxidatiu, retorna a la pell tota la seva lluminositat dia rere dia.

 

SOS Primer Pink

Minimitza els signes de fatiga

Els seus pigments rosats neutralitzen instantàniament el rostre apagat, els nacres aporten lluminositat i l’extracte de baies de callicarpa, amb capacitat per a activar la microcirculació sanguínia, ajuda a protegir les cèl·lules endotelials enfront de les agressions externes contribuint a eliminar els signes de fatiga i reavivar la lluminositat natural de la pell.

 

SOS Primer Green

Disminueix les rojors

Els seus pigments verds neutralitzen les rojors d’una pell amb rosàcia o hipersensible causades per la dilatació de xicotets vasos sanguinis en la dermis. El “esclareólido”, una molècula activa obtinguda de la sàlvia “esclarea” calma la pell gràcies a la seva acció protectora i reparadora de l’estrés oxidatiu en les terminacions nervioses, ajudant a reduir les rojors.

 

SOS Primer Peach

Difumina taques i imperfeccions

Els pigments beix camuflen els tons violeta i els ataronjats neutralitzen les taques pigmentàries blavoses. Les taques són degudes a una massa localitzada de melanina, l’extracte de datiler del desert bío ajuda a previndre l’aparició de taques fosques al mateix temps que preserva la uniformitat del rostre.

SOS Primer Matificant

Matifica i tanca els porus

Els porus dilatats i les lluentors són el resultat directe de la sobreproducció de seu. L’extracte d’arboç bío redueix la producció de seu pels sebocitos ajudant a mantindre la pell mat. Un to rosat universal i una cobertura ultralleugera que es converteix en invisible després de l’aplicació.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.