Casarse a Catalunya

Tendències pel nuvi

  Temps de lectura: 1 minut

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A continuació descobriràs diferents estils nupcials i les últimes tendències de vestir per la cerimònia pel nuvi 

MEN IN BLACK

El vestit clàssic és l’aposta segura. Apte per a casaments de dia, tarda o nit i correcte en tota cerimònia, doncs a l’elegància de la peça, es suma la solemnitat del negre. Un color que mai passarà de moda i que sempre estarà a l’altura de l’ocasió.

Carlo Pignatelli

PER A GUSTOS, COLORS

Tradicionalment la decisió de triar un vestit de nuvi era molt més senzilla, ja que anteriorment es movien en una mateixa gamma de colors: que anava del negre al gris. Actualment els nuvis entenen millor les tendències i els agrada donar-li un toc personal, els blaus, verds, bordeus, tons clars. Res se’ls resisteix. I tu quin color triaries?

Giuseppe Rocchini

L’ESTIL SEMPRE GUANYA 

Els vestits d’home amb armilles d’estil british, amb un toc preppy perfecte són la nova tendència per aquest 2022. Per a les noces que es celebrin a platges o finques amb molt d’encant serà el vestuari adequat per donar un toc desenfadat al típic look de nuvi.

Arax Gazzo

TRADICIONAL

Si tries un casament tradicional i vestir-te de nuvi amb jaqué, l’elecció de la corbata és clau, i el detall on pots mostrar més el teu estil personal. Originalment la corbata ha estat grisa, encara que avui dia es pot optar per colors clars i vius, en acabat llis o petits i discrets dibuixos. Allò més elegant és combinar-la amb el mocador que portaràs a la butxaca de la part superior de la jaqueta.

 

Felix Ramiro

TOT BLANC 
Sempre ha estat la núvia la que anava de blanc. No obstant això, amb el pas del temps ells també han volgut sumar-se al blanc. Ja fa alguns mesos ho vàrem avançar com una de les tendències nupcials que començava a irrompre dins el sector.

Manuel Pardo

ESTIL ESCOCÈS 
També conegut com plaid, el vestit a quadres és un estil que va sorgir fa alguns anys i que ha sabut adaptar-se a les noves tendències de moda. Un quadre geomètric perfectament delineat que genera una sensació de puresa i netedad.

Dolce Gabbana

PRIMAVERAL 
Les últimes tendències aposten per looks d’etiqueta en tons blaus, grisos i marrons, i més quan s’acosta la primavera. Aquests nuvis són els que volen fugir de tots aquells clàssics negres, i donar-li un toc vistós i diferent al seu look nupcial tot depenent del tipus de casament que vulguis celebrar.

Ralph Lauren

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.