Casarse a Catalunya

Benestar i naturalitat. Per la pell i el planeta

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La icònica línia aroma de Clarins s’amplia i es renova.

Nous banys a base de Plantes. Perquè la dutxa sigui un pur moment de benestar, els dos Banys Aroma compten amb noves fórmules, més naturals i igualment sensorials.

Aquestes dues fórmules contenen almenys 96% d’ingredients d’origen natural, entre ells, nous agents espumants tan eficaços i sensorials com els de la generació precedent. Al contacte amb l’aigua,es transformen en una lleugera espuma delicada, apta per a tots els tipus de pells, fins i tot les fràgils i sensibles.

La Aromafitoterapia, origen dels tractaments Clarins Aroma, combina l’aromateràpia i la fitoteràpia, el poder olfactori i estimulant dels olis essencials amb les propietats beneficioses dels extractes de plantes.

En 1954 Jacques Courtin-Clarins va formular els olis 100% extractes de plantes per al rostre i el cos. Neix així la gamma Aroma.

En 2023, els Laboratoris Clarins, reformulen els Banys Aroma perquè la dutxa o el bany siguin un moment de benestar per a la pell.

Les fórmules de Bain aux Plantes “Tonic” i Bain aux Plantes Relaxant contenen un 96% d’ingredients d’origen natural, entre ells, nous agents espumants bío tan eficaços i sensorials com els de la generació precedent. Al contacte amb l’aigua, es transformen en una lleugera espuma delicada, apta per a tots els tipus de pells, fins i tot les fràgils i sensibles.

En els seus envasos, 100% reciclables, s’ha reduït en un 28% la quantitat de plàstic emprada en la fabricació del tap. Des de la reformulació fins als packagings els equips de Clarins es comprometen per a minimitzar l’impacte en el medi ambient i, així, fer la vida més bonica i transmetre un món més bonic a les futures generacions.

Bain aux Plantes “Tonic”

Aquest gel tonificant combina olis essencials de menta arvensis i de romer amb extractes de castanya d’Índies. Neta suaument al mateix temps que revitalitza la pell i la ment. És molt benvolgut per les seves capacitats per a estimular el cos i la ment.

– 64% DE PLÀSTIC

Per a omplir el flascó buit de Bain aux Plantes “Tonic”, aquest compta ara amb una eco-recàrrega de 200 ml; un nou format molt fàcil d’utilitzar, amb menys embalatge i menys plàstic, més responsable i econòmic.

 

Bain aux Plantes Relaxant.

Aquest gel reconfortant combina olis essencials de taronger amarg i de camamil·la bio amb extractes de saüc bio. Neta suaument, i relaxa el cos i la ment. Amb el seu nou perfum de lavanda amb propietats relaxants i calmants, la sensació de relaxació del cos i de la ment és total. Ideal després d’una llarga jornada o de l’esport.

 

Mètode d’aplicació 

A la dutxa, fer massatge en la pell humida respirant els vapors aromàtics. Aclarir. En el bany, abocar unes quantes gotes. Respirar els vapors aromàtics. Aclarir.

 

Tots els tractaments Clarins Aroma són meravellosos aliats per a crear-se un ambient spa a casa.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.