Casarse a Catalunya

Una oferta vegana serà tot un encert per a vosaltres i per als vostres convidats

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’organització d’un casament és primordial perquè tot surti perfecte en un dia que segur que mai oblidareu.

Nervis a flor de pell a mesura que s’acosta la data i una barreja de sentiments i d’emocions el dia del casament que et faran viure-ho tot amb moltíssima intensitat. Per això tenir-ho tot controlat serà indispensable per evitar contratemps d’última hora. Si us ve de gust despreocupar-vos de tot el que la mateixa organització comporta, una bona opció és la de comptar amb la figura d’un wedding planner. Aquesta persona s’encarregarà de parlar amb proveïdors, de planejar els timings i, sobretot, de conèixer els gustos i les possibles al·lèrgies que tant nuvis com convidats poden tenir.

Una de les partides més importants a l’hora d’organitzar un casament és l’elecció del menjar. La parella ha de fer proves de menú i escollir allò que més els agrada i que creguin que pot agradar també als seus convidats. Oferir un producte de qualitat deixarà tothom bocabadat, i és que tots esperen el moment del còctel i del banquet amb moltes ganes.

Hi ha càterings que ofereixen un munt de propostes culinàries per a tothom. Al·lèrgics i no al·lèrgics poden estar d’allò més tranquils. Fins i tot les persones veganes també poden estar-ho, ja que, actualment, existeix un ampli ventall d’oferta de productes per sorprendre en un casament.

No hi ha cap mena de dubte que un casament pot convertir-se en el moment perfecte per gaudir d’una experiència gastronòmica única. Oferir productes i, en definitiva, una cuina conscient i respectuosa en tot el seu procés ho elevarà tot al màxim nivell. Cada casament ha de tenir el seu toc especial, i trobar un càtering que s’adapti als vostres gustos i que pugui crear un menú totalment personalitzat farà que l’elecció sigui tot un encert.
Per això, si compteu amb convidats vegans o ho sou vosaltres mateixos, una de les nostres propostes i que funciona molt bé és posar una estació vegana durant el còctel. Els càterings ofereixen una infinitat de plats amb tot el sabor del mediterrani, que incorporen receptes d’altres cultures i obtenen resultats increïbles. Graellada de verdures, amanides, canelons de verdures variades, cuscús, pizzes 100% vegetarianes… Les eleccions culinàries són d’allò més diverses.
Així doncs, aconseguir propostes atractives i aptes per a tot tipus de dietes a vegades pot convertir-se en una tasca complicada, però no impossible. Haureu de fer una cerca i quedar-vos amb aquella proposta que més us convingui i convenci. Anys enrere, trobar un càtering que pogués oferir una infinitat d’opcions gastronòmiques per crear el menú d’un casament era molt complicat. En canvi, actualment, xefs i cuiners s’han anat adaptant, amb el pas del temps, a la demanda dels seus clients, i ofereixen opcions més conscients, amb productes frescos i que aposten pel comerç de proximitat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.